מכבי, תוצאות LH

תקווה281

New member
ד"ר ברקוביץ

הוא נתן לנו את הפלאפון שלו להתקשר ולהודיע לו תוצאה. מתי הכי נוח לו שמתקשרים אליו?

סנונית 1

New member
תמיד !!!

לא להתבייש אמנם הוא מאוד עסוק אבל מתקשרים אליו בכל שעה, במיוחד כשמדובר בתוצאות של בדיקות כדי שהוא יוכל להגיד לך לבוא לבלות איתו ועם עוד כמה נשים את הלילה. הפעם הראשונה אכן מביכה אבל הוא מקסים שומע את התוצאות ונותן הוראות להמשך. תתקשרי אל תתביישי.

תקווה281

New member
מכבי, תוצאות LH

איך ניתן לקבל תוצאות בדיקת LH שעשיתי במעבדת קופת חולים מכבי והיא דחופה (חוץ מבדיקומט). באינטרנט זה מופיע רק יום אחרי, ובמענה הקולי, אני לא בטוחה שיש. תודה!

אמנם לא במכבי - אבל בטח גם במכבי

אפשר. אני משיגה את הטלפון של מעבדת הדם אליה נשלחת הבדיקה ומתקשרת ישירות. את הטלפון אפשר להשיג מהאחיות. בכללית מספרי הטלפון של המעבדות מופיעים גם בספרים וגם באינטרנט.

blessed

New member
אני פשוט רצתי לבדיקומט...

אבל תנסי להרים טלפון למעבדה ולהתחנן, אולי יסכימו בכל זאת לתת לך תוצאה בטלפון. דרך אגב, אם את בכל זאת הולכת לבדיקומט תתקשרי קודם לסניף והם יוכלו להגיד לך אם התוצאה כבר קיימת שם. צריך באמת להתלונן על כך שהתוצאת מגיעות לאינטרנט ולמענה הקולי באיחור רב. מה שווה המענה הקולי הזה אם התוצאות מגיעות אליו רק למחרת???

אפשר לקבל בפקס מהסניף

למיטב ידיעתי היה אפשר,ואולי עדיין, לקבל ממכבי תוצאות בדיקות דם בפקס. צריך לדבר מראש עם הפקידה בסניף, ולתת אישור בכתב לכך שאת מוכנה שישלחו לך את התוצאות באופן זה. אני לא בטוחה בדברים, אבל שכנה שלי קיבלה ממכבי תוצאות בדיקת דם דרך הפקס שלי וכך הבנתי ממנה (זה היה לפני שנה בערך)

נועם@בת

New member
לשרשר יקירתי, לשרשר ../images/Emo3.gif

כדי שלא יגמרו לנו הדפים מהר מידי, אנחנו מעדיפות לא לפתוח יותר מהודעה ראשית אחת ביומיים שלושה, אלא לשרשר הודעות. תרימי טלפון לסניף בו עשית את בדיקת הדם ותבקשי מהמזכירה או האחות. תסביב בנימוס תקיף שמדובר בענין דחוף. בהצלחה נועם

למעלה