מכבי שלנו מכבי ת``א ;-)

איזה הודעה יפה

NOT ! הודעות כאלה צריכות להמחק ... וכאן אני פונה לאורן ... ישנם הודעות חסרות משמעות שמורידות הודעות למטה .. וזה מוריד את הרמה של הפורום. לכן, תחשוב מדי פעם על למחוק הודעות חסרות משמעות.

talking points

א. אומנם ההודעה הזאת באמת חסרת ערך חדשותי או משהו כזה ולא צריכה להכתב אבל אני מניח שהיא נכתבה רק מהתלהבות של הרגע - לכם זה לא קורה?? ב. לגבי מחיקת הודעות: אתה מפחד במקרה שאם ההודעה שלך לא תהיה ראשונה אנשים לא ישימו אליה אולי? זה לא משנה אם הודעה למטה או למעלה אני קורא את כל ההודעות ועובר על כל הדף ומי שקורא רק את ההודעה הראשונה זה לא ישנה איפה תהיה ההודעה ג. לגבי מחיקת הודעות-2: צריך לקחת את זה בזהירות כי אחרת גם יתחילו למחוק עוד הודעות מסוגים אחרים וככה כל הפורום יכול להתפרק ואחרי הכל זה פורום כל אחד כותב כאן מה שהוא חושב. ד. אני מוכן להתערב על חודשיים משכורת שאם זאת לא הייתה מכבי תל אביב לא היית פותח את הפה כל כך מהר

talking points

א. אומנם ההודעה הזאת באמת חסרת ערך חדשותי או משהו כזה ולא צריכה להכתב אבל אני מניח שהיא נכתבה רק מהתלהבות של הרגע - לכם זה לא קורה?? ב. לגבי מחיקת הודעות: אתה מפחד במקרה שאם ההודעה שלך לא תהיה ראשונה אנשים לא ישימו אליה אולי? זה לא משנה אם הודעה למטה או למעלה אני קורא את כל ההודעות ועובר על כל הדף ומי שקורא רק את ההודעה הראשונה זה לא ישנה איפה תהיה ההודעה ג. לגבי מחיקת הודעות-2: צריך לקחת את זה בזהירות כי אחרת גם יתחילו למחוק עוד הודעות מסוגים אחרים וככה כל הפורום יכול להתפרק ואחרי הכל זה פורום כל אחד כותב כאן מה שהוא חושב. ד. אני מוכן להתערב על חודשיים משכורת שאם זאת לא הייתה מכבי תל אביב לא היית פותח את הפה כל כך מהר

שאלה

אם ההודעה הזאת לא צריכה להמחק, אז איזה הודעה כן צריכה להמחק ? ההודעה הזאת לא ממש מעניינת ... ולפי דעתי הפורום הזה חובבני נורא .. ולא כמו פורום תיכוניסטים .. שם דואגים שיהיו רק הודעות על רמה. ובלי קשר אם ההודעה שלי בראש העמוד או לא.

בוא נודה בעובדות

בסדר, זה נכון שלא תגיד שאף פעם אני לא מסכים איתך רק בגלל שאנחנו אוהדי קבוצות שונות - ההודעה הזאת לא נותנת כלום לפורום וצריכה להמחק אבל אני מניח שזה רק בגלל התלהבות של רגע או משהו כזה. זה לא משנה את העובדה שההודעה הזאת צריכה להמחק כי אין לה ערך והיא לא תורמת כאן בפורום לכלום אבל צריך להזהר במה מוחקים ומה לא אחרת זה ייצא כאן שמפרסמים בסוף רק הודעות מסויימות ואחרות לא למרות שכאלה שלא נותנות כלום אכן צריכות להמחק ועוד משהו אני לא מבין מה זאת הטרוניה הזאת לגבי הפורום הזה ``פורום התיכונסיטים`` שלך שרק ה``מקובלים`` זוכים להתפרסם בו הוא מפורסם של יוהרה שלא נותן הזדמנות גם לכאלה שלא כל כך מבינים להתבטות לדעתי הפורום הזה מצויין ומוחזק על רמה ולא מחזיק קבוצה של אליטות שרק הם מפרסמים וזה בלי שום קשר לדעתי שהודעות ספאם צריכות להמחק

אוקיי .. :)

אז יש הסכמה בינינו ;-) ובקשר לפורום תיכוניסטים ... זה לא לגמרי נכון ... נכון שהפורום מכיל סוג מסויים של אנשים ... שלא אוהבים ככה וככה .. אבל זה לא נכון שלא נותנים להתבטאות .. ושרק למקובלים נותנים להתבטאות. הרי כל אחד מהם היה חדש בשלב מסויים, לא ?

עוד משהו ...

בקשר להיא שכתבה את ההודעה ... יכול להיות שזה ``ברגע של התלהבות`` אבל אם תביט בעוד כמה הודעות שלה פה .. תוכל לראות שלא מדובר ברגע של התלהבות ... למטה היא כתבה ``אין פה אף אחד ?`` כלומר .. אנשים צריכים להבין שזה פורום .. ולא צ`אט.

מסכים

כן, מה שאתה רואה אני מסכים - אני לא פוסל כל רעיון שמגיע רק בגלל שהוא מהקבוצה היריבה מה שנראה כאן לאנשים באמת יש כמה אנשים שיכול להיות שחושבים שזה צ`אט, אבל יש הבדל בין התגובות כי אף אחד לא יכתוב מתוך התלהבות (של נצחון או משהו) אין פה אף אחד ... למרות שאני עדיין אומר שאני מסכים איתך שהודעות שלא תורמות בכלום לא צריכות להיות כאן

פורום תיכונסיטים

כן, כל אחד היה חדש בשלב מסויים - אבל אם הוא אוהב דברים מסויימים ואם זה וזה אז הוא ישר שם וחוץ מזה עכשיו יש כבר קבוצה של ותיקים ואז כשכולם היו חדשים זה עוד לא היה ואתה אמרת שיש שם רק הודעות על רמה, משמע: את אלה שלא כל כך מבינים ושולחים את דעתם הצנועה ולא הגרנדזיות והמי יודע מה מבינה לא נכנסים אחרת אני לא מבין איך יש שם רק הודעות על רמה

תגיד לי, מי אתה שתקבע בכלל?

הפורום הזה הוא שלך בלבד? NOT למה אסור לאוהדת לפרסם את אהדתה לקבוצתה? מה זה מבייש מישהו? זה מנמיך את רמת הפורום? מה כל כך חסר משמעות בהודעה הזאת?! תסביר לי, שאני אבין...

למעלה