מכבי רחובות

רועִי

New member
מכבי רחובות

נשארה בליגה ארצית אחרי הפסד צורם להפועל חולון בחולון כ2500 אוהדים מתוכם רק 100 של רחובות עכשיו הבנתם למה אנחנו בליגה ארצית ?

חטפתם בראש מאיתנו בצדק....

גם אם תביאו את כל רחובות לא תתקרבו לרמת עידוד של 100 אוהדים של חולון.. אהה וד"א פעם הבאה, לפחות תביאו אוהדים נורמליים ולא 100 ילדים מפגרים ששרים גם ב30 הפרש לנו .... יאללה שנה הבאה רדו לליגה א' הלוואי

רועִי

New member
סתום את הפה אפילו השוטרים

היו לטובתכם
שאתם הדלקתם אבוקות וזרקתם רימוני עשן לא עשו לכם כלום ושחברים שלי עשו את זה זרקו אותם החוצה
וגם השופט ה** **** שרק כל הזמן לטובתכם

יוֹאב

New member
רועי

מה קרה לך? למה אתה עונה לו בכלל? הוא נשמע כאילו זה הוא בעצמו ניצח. אפשר לחשוב שבזכותו חולון ניצחו. תן לו להתלהב קצת, מה קרה? רונלדיניו, היית מעולה!! אין כמוך!! עכשיו לך...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אפילו רועי אמר בהתחלה שבגלל שלא באו מספיק אוהדים של רחובות... אכן יש חלק ענק לקהל בניצחון אתמול, ואם אתה לא חושב ככה, סימן שאף פעם לא היית במשחק בחולון... רועי, אתה יודע טוב מאוד שחולון קבוצה הרבה יותר טובה מרחובות, השופטים קצת עזרו לנו אני מודה (למרות שהם נתנו גם טכנית לחירותי) אבל מה לעזאזל קשורים השוטרים למשחק?!?!?! השורה התחתונה: שנה הבאה תיסעו שוב לבארי וליוטבתה לכל המקומות הנחמדים האלה, ואנחנו כבר נעשה את דרכנו לליגת העל. אהה ועוד משהו, אתם צריכים כסף, ראינו את השלט עם הבקשה לתרומות מאוהדים... אז תתכוננו למאבקי הישארות בעונה הבאה ולא למאבקי עליה! יאללה חולון!!!!!

רועִי

New member
השופט נתן טכנית לחרותי ?

הצחקתי אותי!!!!!!!!!! הבן אדם טייל כל המשחק במגרש ולא קיבל שופ טכנית ואני הייתי עצבני כמו לא יודע מה בקשר למצב הכלכלי לא ידוע לי שום דבר בנושא נהפוך הוא אם המצב הכלכלי היה קשה לא הינו מקבלים הסעות חינם למשחקים חוץ מהמשחק האחרון ובעז"ה שנה הבאה אתם תרדו ואנחנו נעלה אל על(לא החברה) !

הוא ועוד איך קיבל טכנית...

חבל שאתה מתרץ את ההפסד בדברים שלא קשורים לכדורסל נטו כמו שוטרים... בנוגע למצב הכלכלי אתה יכול אפילו ללכת לשאול את גובר והוא יגיד לך מה המצב...

רועִי

New member
חבל שאתה מנותק

מהמציאות
ה-ש-ו-ט-ר-י-ם וה-ש-ו-פ-ט-י-ם אשמים בהפסד שלנו

יוֹאב

New member
זה לא משנה בגלל מי

העובדות הן שהפסדנו. זה הספורט. נקווה ששנה הבאה תהיה מוצלחת יותר.

למעלה