מכבי פ"ת

sok777

New member
מכבי פ"ת

האמת, היה די צפוי שהם לא יעלו ושלא יהיה "נס" הפעם אבל אני חייב להודות שהופתעתי במחצית כשהיה 2:0 למכבי פ"ת. הם בהחלט [לא] היו קרובים.
http://www.one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=79083&bz=40 לא נורא, תמיד לא יהיה להם את שנה הבאה

Big Joni1

New member
עזוב את מי שאני אוהד

מכבי והפועל פ"ת אף פעם לא יגיעו רחוק מדי.

sok777

New member
ואולי כן?

חוץ מזה, בתים בגביע האופ"א זה מספיק מכובד אפילו ל10 שנים הבאות.. זה לא קורה עונה בישראל.. חוץ מזה, אתה לא יכול לפרגן להם קצת? מכבי פ"ת קבוצה ממש יפה. חבל שאין להם אוהדים, מגיע להם שיהיו!

Big Joni1

New member
שלב הבתים בגביע אופ"א...

זה כלום... מכבי חיפה הגיעו לשלב הבתים בליגת האלופות ושיחקו בכבוד נגד מנצ'סטר, לברקוזן ופנאתינייקוס (או אולימפיאקוס?). הפועל ת"א הגיעו לשלב רבע הגמר בגביע אופ"א, אחרי שניצחו קבוצות טובות ברחבי אירופה... מכבי פ"ת ניצחו את פרטיזן בלגרד ועלו לשלב הבתים בגביע אופ"א. אני מעריך מאוד את ההישגים של חיפה ושל הפועל, למרות שאני שונא אותן.

sok777

New member
האמת

שזה כן משהו.. צריכים לעבור כמה שלבים לפני וזה אומר שזה כן משהו.. ועובדה שמעט מאוד קבוצות בארץ עשו זאת.. צריך להעריך אותן.

itamar argaman

New member
אויש נו...

של הבתים לגביע בגביע אופ"א למכבי פ"ת זה נהדר. מכבי חיפה, זאת מכבי חיפה ומכבי פ"ת זאת מכבי פ"ת. בקיצור, כשמכבי ת"א תגיע לאנשהו באירופה, תדבר איתי.... איפה הם השנה??? אינטר טוטו...? או שגם לזה הם לא הגיעו..?

נועם40

New member
אני חושב אבל רק חושב...

שמכבי ת"א עלתה לליגת האלופות וניצחה את איקס ועשתה תיקו עם יובנטוס, זה נחשב שעשינו משהו נכון? איפה אנחנו השנה? איפה פ"ת לא עלתה מהאינטרטוטו והיא היחידה שלוקחת ברצינות את המפעל הזה, עם כל הכבוד לפ"ת היא לא עשתה כלום לעומת הפועל ת"א (עם כל הצער) חיפה ומכבי ת"א באירופה, להגיע לליגת האלופות ולהגיע לרבע גמר גביע אופ"א זה בהחלט הישג ולא להגיע לשלב הבתים בסוף העונה לסיים מקום 6 שבכל העונה היתה במקום 8 ולא לעלות מהמקום השלישי ושהיא לא קיבלה בית כזה קשה.... כשלפ"ת יהיה הישג באירופה כמח חיפה, מכבי ת"א, והפועל ת"א דבר על הקבוצות האלה ועל ההישג של פ"ת.

sok777

New member
אתה יודע שאתה עכשיו לוקח את זה

למקומות לא קשורים.. אני רק אמרתי שצריך לדעת לפרגן לאחרים.. עשיתם הישג ענק.. באמת הסטורי אבל מה יש? תפרגנו להם.. זה דבר שלא כזה קל ועובדה, אתם לא עשיתם אותו השנה ובכלל לא עשיתם אותו הרבה אז אפשר לפרגן לא? אנחנו לא בהשוואה של מכבי ת"א נגד מכבי פ"ת. ברור שת"א יותר גדולה אבל עדיין מגיע להם פירגון. קבוצה צנועה, מאמן צעיר, בלי הרבה אוהדים עושים כזה דבר.. אני אוהב אותם ואני חושב שמגיע להם כל הכבוד.

sok777

New member
../images/Emo45.gif צודק לגמרי.

זה לא עניין של השוואה. הם הגיעו וזה הישג לכל הדעות וצריך לפרגן.. קבוצה יפה וחמודה לטעמי שמגיע לה פרגון.. היא לא מספיק מוערכת בשנתיים האחרונות ולא נותנים מספיק קרדיט לטעמי. במיוחד לגיא לוזון שעושה עבודה נהדרת. כל הכבוד!

נועם40

New member
אני מפרגן.

לא אמרתי שזה לא הישג פשוט הוא אמר שכשמכבי ת"א תעשה משהו באירופה אז אני אדבר איתו אז דיברתי איתו והשוואה בין חיפה להפועל ומכבי ת"א בהישגים לעומת מכבי פ"ת שעשתה את ההישג הכי צנוע.... לא אמרתי שאני לא מפרגן להם, אמרתי שההישג של התלאביביות ושל חיפה יותר גדול.... ולא הרבה קבוצות הגיעו לבתים באופ"א בגלל שהבתים באופ"א לפי מה שאני זוכר התחיל לפני איזה שלוש ארבע שנים מקסימום...

למעלה