כוח צביקה מכה בראשונה!
אחחחחחחחחח.... כמה אני אוהב ת'מאמן הזה. לא יעזור לכל הפרשנים המעפנים שאומרים שהוא משחק מיושן.... הוא גורם גם לזומבים כמו השחקנים של מכבי להביא את הלב והנשמה למשחק. זה מה שאני רוצה לראות ממכבי ת"א, ולא משנה מה התוצאה.... אני רוצה לראות מלחמה, פיצוצים בהגנה כך שלא יהיו סלים קלים. המשחק של פעם הוא מה שגרם לי להתאהב בקבוצה הזו. דיברו על קטש שיש לו כדורסל מודרני שלמד מאוברדוביץ' (ממתי הוא הפך למאמן מודרני? לפאו יש את המשחק הכי עייף ביורוליג... הם בד"כ הורגים קבוצות בהגנה וזהו,אין שום דבר מיוחד אצלהם בהתקפה). סוף סוף יש סדר במשחק. נחיתות מטורפת בריבאונדים בד"כ קרתה בגלל שימוש ב4 נמוכים. התרעתי על הבעיה הזו מספר פעמים. צביקה משחק כמו שאני חושב... שני גבוהים תמיד. אני הצעתי את באטיסטה ומוריס כפותחים, אבל פייזר היה חם ובצדק נשאר על המגרש. הוא גם סוף סוף נותן משחק חזק בהגנה וכל פאול הוא פאול. מה שכן, גם באטיסטה כמעט הרג שם איזה טורקי. מוריס סיים עם 19 ריבאונדים! פילזן כולה לקחה רק 28. פילזן לקחה בין היתר 7 בהתקפה. מוריס לבד לקח כמות זהה של ריבאונדים בהתקפה. משחקן משלים מוריס כמו שאביב לביא אמר... הפך בין לילה לעוגן של מכבי. לדעתי כשוויצ'יץ יחזור הוא יפתח ביחד איתו ויהיה למכבי צמד גבוהים אינטיליגנטי ביותר. השאלה מה ייקרה עם האגו של פייזר כשהוא ייאלץ לעלות מהספסל. זו תהיה טעות פטאלית להוריד את מוריס לספסל... וויצ'יץ ופייזר לא מצטיינים בהגנה ושוב נהיה עדים לחורים גדולים מתחת לסל. בנוגע לגארדים... פתאום הם משחקים בשביל הקבוצה... מניעים כדור כמו שצריך: קאמינגס 5 אסיסטים, הלפרין 4, ביינום אמנם רק אסיסט אחד לפי אתר היורוליג, אבל הניע בצורה פנטסטית את הכדור... לדעתי מסר יותר אסיסטים מזה. סוף סוף ביינום מוכיח שהוא יכול להיות בורג במערכת. מה שכן,נגד קבוצות מתוחכמות יותר תהיה למכבי בעיה כי הם ייתנו לביינום מטר וחצי והוא לא יוכל לחדור בקלות. לא מבין איך בלאט (המאמן הדגול?!) לא אמר דבר בסיסי שכזה לשחקנים שלו. פילזן לא קבוצה פיזית מספיק... המבחן האמיתי יהיה ביד אליהו במשחק הבא,נגד מלאגה... אז נראה באמת אם יש שינוי במכבי. צהוב עולה!!!!