מכבי חיפה

aron12

New member
מכבי חיפה

אין פה אוהדים אמיתיים; אני לא מבין את העיניין הזה של המשחק מול בית"ר; לדעתי צריך לנצח ולהלום בבית"ר ירושלים, כל אוהד אמיתי של מכבי חיפה לא רוצה את קבוצת החיות של בית"ר בליגה, והיה מעדיף את הפועל חיפה הנחמדה.

תאמת גם אני לא סובל את בית"ר

והייתי רוצה להשפיל אותם במישחק האחרון ולהעיף אותם ליגה כי זה הצורה הכי יפה לסיים האליפות

teen17

New member
אני לא מבין אותכם

צריך לחשוב על ניצחון על בית"ר ירושלים ומה שיקרה אחרי ניצחון שלנו על בית"ר ירושלים זה כבר גורל משמיים. אם הגורל של בית"ר יהיה לרדת ליגה אז היא תרד ליגה ואם לא אז היא לא תרד וכנ"ל גם להפועל חיפה.

orenstat

New member
"פלאפון ירוק" צודק!

"פלאפון ירוק" צודק-מה הקטע שחיפה תעלה למגרש לא בשביל לנצח? כל משחק צריך לנסות לנצח-גם אם זה יוריד את בית"ר ליגה (ואני לא מבין אותכם-אתם תהיו עצובים אם בית"ר תירד???)! מה אכפת לכם מבית"ר? אתם אוהדי חיפה לא? הלוואי והיינו יכולים להוריד את בית"ר ליגה אבל הפועל ת"א עזרו לבית"ר להישאר (אתם קולטים את המטומטמים? שונאים את בית"ר ומשאירים אותם ליגה). לא נורא! בכל מקרה תתחילו לחגוג את האליפות השנייה ונקווה גם את הדאבל, ותפסיקו להתעניין בבית"ר. יאללה מכבי מ-ל-ח-מ-ה!!!!!!!!! (היום נגד בית"ר וביום שלישי)

נכון אני רוצה אליפות עם פיניש טוב

ולהשאיר את בית"ר בליגה זה לדעתי לא אליפות מלאה אליפות מלאה זה שמנצחים עד הסף

egg

New member
חייבים לנצח

את בית"ר ולהשאיר ולסיים את העונה עם טעם טוב בפה (זוכרים את שנה שעברה??) וגם עם גביע (!!!). ואם מורידים את בית"ר בדרך- מה טוב! לא מגיע להם להישאר. לקבוצה עם כ"כ הרבה כוכבים, אימפוטנטים לגמרי עד לפני פחות מחודש, שנמצאת במקום האחרון חצי עונה לא מגיע להשאר!

למעלה