מכבי חיפה נגד בני סכנין שידור חי ישיר לצפייה ישירה - 18.01.2025

• פותח הנושא Moviehibr
  • פורסם בתאריך
M

Moviehibr

Guest

לצפייה בשידור משחק ליגת העל לחצו כאן!

מכבי חיפה נגד בני סכנין לצפייה ישירה, מכבי חיפה נגד בני סכנין שידור חי, מכבי חיפה נגד בני סכנין שידור ישיר, מכבי חיפה נגד בני סכנין שידור חי ישיר לצפייה ישירה, מכבי חיפה נגד בני סכנין שידור ישיר חי לצפייה ישירה תקציר המשחק: חלומות אחרים שלך ואני הולכים בווריאציות קלות של התרחיש המדויק הזה: אתה ואני היינו מתחברים לדינמיקה המבלבלת/דו-משמעית שלנו, ותמיד היית אומר לי שאתה רוצה את החיים האלה לנצח, ושאני זה בשביל אַתָה. היית ממלא את הראש שלי בהבטחות ריקות לגבי איך תטפל בי, איך אתה רוצה שאהיה חברה שלך ואיך אתה רוצה לפנק אותי בפרחים ובכל הדברים האהובים עליי כי זה מגיע לי יאדה יאדה יאדה. אפילו בחלומות שלי, הכל רק מילים ובדיוק כמו המציאות, לא משנה כמה זה נראה קרוב, אני אף פעם לא מקבל את הדבר היחיד שאני מבקש: ודאות . אפילו בחלומות שלי, אף פעם לא גרמת לי להרגיש בטוח, ותמיד הייתי מתעורר מהחלום עם תערובת של אובדן ופחד. אובדן כי אתה תמיד תיעלם לאחר הבטחות אלה, ופחד כי אני חי מחדש את העבר פעם אחר פעם. תמיד יש משהו שמונע ממך להישאר, ואני תמיד אשאר לבד פגוע ורוצה. בטיפשות להישאר דומם בתקווה שתחזור בשבילי. בכל פעם שאתפוס את עצמי חושב עלייך, אני פשוט אחשוב לעצמי כמה אתה חייב להיות דוש כדי לאכזב אותי כל פעם מחדש, אפילו בחלומות שנועדו להיות מושלמים. כמה פתטי, כמה פתטי מאוד. אני רק רוצה שיימאס להם מכמה שאני תמיד עונה מעורפל וישאירו אותי בשקט. אני גם אף פעם לא יוצא מגדרי לשאול אותם על היום שלהם כי אני רק רוצה שהם יחשבו שאני שקועה בעצמי ויתעבו אותי. אני מחבל בעצמי ודוחה את העזרה/טיפול שלהם כי יש רק כמה קשרים שלא נוח לי להתקרב/להעמיק איתם. אני לא רוצה שום דבר יותר מאשר אינטראקציה שטחית, ברמת פני השטח איתם. (אני חושב שרוב האנשים שונאים מערכות יחסים ברמת פני השטח/שיחות קטנות, אבל אני באמת בסדר איתם..

..............​

למעלה