מכבי חיפה - לאן?

DRORIKO8

New member
זה לא רק זה

הכדורסל הישראלי הרבה יותר יוקרתי מהכדורגל הישראלי,גם בזכות ההישגים של מכבי וירושלים באירופה(האחת קבוצת טופ יורוליג והשניה קבוצת יורוקאפ) וגם בזכות הנבחרת שכל שנתיים פוקדת את אליפות אירופה,לכן זרים טובים באים לפה. הכדורגל הישראלי הוא פח אשפה,. שחקנים טובים,או אפילו כאלה עם פוטנציאל להיות טובים לא רוצים להתקרב לכאן. אני עד עכשיו לא מבין איך הובאן הסכים להגיע לחור הזה(למרות שלפי מה שששמעתי הוא מקרה ראש לא קטן...).

רוסב

New member
להשוות בין הישגי מכבי לי-ם

זה כמו שהעכבר אמר לפיל תראה כמה אבק אנו עושים

DRORIKO8

New member
מי השווה בין מכבי לירושלים יא חמאר

אמרתי שאלה שני מועדונים שמוכרים בכל אירופה ושכבוד לשחק אצלם. גם אי אפשר להשוות בין צ'לסי לאברטון,ועדיין אברטון זה מועדון שכל כדורגלן באירופה מכיר וזה יותר מכבוד לשחק בו.

רוסב

New member
מכבי "טיפה" יותר מוכרת

אברטון ירדה מגדולתה זה מכבר ואין כמעט שום הבדל בינה לסנדרלנד או סטוק

DRORIKO8

New member
נכון

והיא עדיין פי 5 יותר טובה מכל קבוצה ישראלית שתביא לי. אני מקווה שעכשיו הבנת את ההשוואה שלי.....

רוסב

New member
זו לא הנקודה

התקוממתי שהכנסת את מכבי ומגדל באותה נשימה

DRORIKO8

New member
אתה צריך אז להתקומם נגד עצמך כי אתה זה שעשה את זה

אני מעולם לא כתבתי שהם באותה רמה

רוסב

New member
אתה רשמת

"גם בזכות ההישגים של מכבי וירושלים באירופה" לא אני
&nbsp
איך אפשר להשוות בכלל???????????

Faria

New member
לא קשה

1. חרא שחקנים (מאז האליפות ב2010-11 לא רכשו אפילו שחקן אחד כמו שצריך).
2. יעקב שחר
3. לא ירדו ליגה, יכולים למצוא עצמם בפלייאוף העליון, כי בליגת פח הזבל שלנו מספיק שבועיים-שלושה טובים בחודשיים הקרובים בשביל זה. יכולים גם לא, בעונה הזאת - למי אכפת (אני אוהד חיפה).
&nbsp

ifa1111

New member
מדיניות לא נכונה

אני חושב שהאשם המרכזי הוא יעקב שחר בדיוק כפי שהיה הדמות הדומיננטית בהצלחות. הוא חושב שבכל קיץ הוא ישקיע הרבה כסף (אבל לא ייגרר לסכומים של מכבי ת"א) וזה יספיק, כבר כמה שנים שאנחנו רואים שזה פשוט לא מספיק.
&nbsp
מדיניות הרכש לוקה בחסר. משולמים סכומים מופרזים לשחקנים שלא שווים אותם. יש חוסר יציבות מאוד גדול (תדירות גבוהה של שינויים בסגל ובצוות המקצועי). מכבי חיפה כדי לחזור ולהצליח צריכה להפנים שהיא כבר לא הקבוצה העשירה בארץ ושמכבי של גולדהאר זו לא בית"ר של ארקדי, אז אולי היא תעשה את ההתאמות שימנפו את הקבוצה למעלה..
&nbsp
לאן היא תלך בעונה? אני בהחלט חושב שפלייאוף תחתון זו אפשרות ראלית.

למעלה