לאומית מחזירה עבור 2 טיפוליםמכבי - החזר
האם זה נכון שמכבי היא קופת החולים היחידה המחזירה חלק מהכסף שהמטופלת משלמת עבור תרומת ביצית בחו"ל? ניסיתי למצוא באתר שלהם פרטים ולא מצאתי. אני יודעת שהגיל המקסימלי ל-IVF (החזר הכסף כמובן) הוא 45, האם לגבי תרומת ביציות זה 51?
מכבי מחזירים סך של 7000-8000ש"חמכבי - החזר
האם זה נכון שמכבי היא קופת החולים היחידה המחזירה חלק מהכסף שהמטופלת משלמת עבור תרומת ביצית בחו"ל? ניסיתי למצוא באתר שלהם פרטים ולא מצאתי. אני יודעת שהגיל המקסימלי ל-IVF (החזר הכסף כמובן) הוא 45, האם לגבי תרומת ביציות זה 51?
גולה המידע הזה חדש לימכבי מחזירים סך של 7000-8000ש"ח
חד פעמי בלבד על תרומה בחול. אם את עושה את ההחזרה בארץ של מוקפאים יש לך החזר של כ-6000 ש"ח עד 4 פעמים בשנה.
נטאשה, נדמה לי שכן אבל לא בטוחהגולה המידע הזה חדש לי
ואני מאוד שמחה עליו האם גם אם "ניצלתי" כבר החזרים בגין החזרות בארץ {מדיקל ראשון} אוכל לקבל החזר חד פעמי עבור תרומה בחו"ל שאני מתעתדת לעבור?
אוקיי תודהנטאשה, נדמה לי שכן אבל לא בטוחה
תבררי איתם. אני זוכרת בזמנו הפקידה במכבי אמרה לי שאני אנסה קודם טיפולים בארץ כי הם יותר זולים ואח"כ אלך על חו"ל (בסופו של דבר לא עשיתי זאת), אז יכול להיות שזה אפשרי.
אנא פרטי-לא הבנתי בדיוק לגבי מוקפאימכבי מחזירים סך של 7000-8000ש"ח
חד פעמי בלבד על תרומה בחול. אם את עושה את ההחזרה בארץ של מוקפאים יש לך החזר של כ-6000 ש"ח עד 4 פעמים בשנה.
נכון מאד- כל מה שאמרת נכוןמכבי - החזר
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.