מכבי - החזר

מצב
הנושא נעול.

ayeleta1

New member
מכבי - החזר

מכבי - החזר
האם זה נכון שמכבי היא קופת החולים היחידה המחזירה חלק מהכסף שהמטופלת משלמת עבור תרומת ביצית בחו"ל? ניסיתי למצוא באתר שלהם פרטים ולא מצאתי. אני יודעת שהגיל המקסימלי ל-IVF (החזר הכסף כמובן) הוא 45, האם לגבי תרומת ביציות זה 51?

נועם@בת

New member
לאומית מחזירה עבור 2 טיפולים

מכבי - החזר
האם זה נכון שמכבי היא קופת החולים היחידה המחזירה חלק מהכסף שהמטופלת משלמת עבור תרומת ביצית בחו"ל? ניסיתי למצוא באתר שלהם פרטים ולא מצאתי. אני יודעת שהגיל המקסימלי ל-IVF (החזר הכסף כמובן) הוא 45, האם לגבי תרומת ביציות זה 51?
לאומית מחזירה עבור 2 טיפולים
בחו"ל, 7000 שקל לטיפול. אני מניחה שאם מביאים מוקפאים בארץ, היא משלמת עבור החזרת המוקפאים. בימים שמדיקל היו מביאים קפואים ארצה היא מימנה את כל הטיפול פרט להשתתפות עצמית של 1500 שקלים. (לא ידועת לכמה טיפולים).

גולה1

New member
מכבי מחזירים סך של 7000-8000ש"ח

מכבי - החזר
חד פעמי בלבד על תרומה בחול. אם את עושה את ההחזרה בארץ של מוקפאים יש לך החזר של כ-6000 ש"ח עד 4 פעמים בשנה.

נטאשה

New member
גולה המידע הזה חדש לי

חד פעמי בלבד על תרומה בחול. אם את עושה את ההחזרה בארץ של מוקפאים יש לך החזר של כ-6000 ש"ח עד 4 פעמים בשנה.
גולה המידע הזה חדש לי
ואני מאוד שמחה עליו האם גם אם "ניצלתי" כבר החזרים בגין החזרות בארץ {מדיקל ראשון} אוכל לקבל החזר חד פעמי עבור תרומה בחו"ל שאני מתעתדת לעבור?

גולה1

New member
נטאשה, נדמה לי שכן אבל לא בטוחה

גולה המידע הזה חדש לי
ואני מאוד שמחה עליו האם גם אם "ניצלתי" כבר החזרים בגין החזרות בארץ {מדיקל ראשון} אוכל לקבל החזר חד פעמי עבור תרומה בחו"ל שאני מתעתדת לעבור?
תבררי איתם. אני זוכרת בזמנו הפקידה במכבי אמרה לי שאני אנסה קודם טיפולים בארץ כי הם יותר זולים ואח"כ אלך על חו"ל (בסופו של דבר לא עשיתי זאת), אז יכול להיות שזה אפשרי.

נטאשה

New member
אוקיי תודה

תבררי איתם. אני זוכרת בזמנו הפקידה במכבי אמרה לי שאני אנסה קודם טיפולים בארץ כי הם יותר זולים ואח"כ אלך על חו"ל (בסופו של דבר לא עשיתי זאת), אז יכול להיות שזה אפשרי.
אוקיי תודה
אז לפחות יש תקווה כשאגיע לשלב התשלומים אברר איתם לגבי ההחזרים ואעדכן גם כאן מה אני אגיד לך, אני די סקפטית אבל לנסות כדאי לא?

ultras plo

New member
אנא פרטי-לא הבנתי בדיוק לגבי מוקפאי

אנא פרטי-לא הבנתי בדיוק לגבי מוקפאי

ultras plo

New member
נכון מאד- כל מה שאמרת נכון

מכבי - החזר
נכון מאד- כל מה שאמרת נכון

מצב
הנושא נעול.
למעלה