מכבי דנט

מכבי דנט

אז ככה,שאלתי בעבר לגבי רופאי שיניים פרטיים ולא ממש קיבלתי הרבה המלצות. אז לא הלכתי לקבל הצעת מחיר מפרטי וחזרתי למכבי דנט. שלב ראשון-שיננית: קבעו לי תור לעוד חודש ואז התקשרו להקדים לעוד מס' ימים. נורא שמחתי, אך ידעתי אז מעט מאוד . בקיצור, שמה של השיננית:אורלי. היה מזעזע! פחדתי לזוז,כמעט נחנקתי מהרוק של עצמי. היא נשענה עליי והכאיבה לי, לא נתנה לי לדבר וגם כשדיברתי היא התעלמה. יצאתי מה "טיפול" בהלם טוטאלי. בח-י-י-ם לא עברתי טיפול שיננית שכזה. זה היה אתמול ועד עכשיו כואב לי כל הפה. האם מישהו עבר דבר דומה? בכלל אני שומעת הרבה דברים רעים על רפואת שיניים בקופ"ח, אז אני חוזרת שוב על שאלתי הראשונה ואשמח לכמה שיותר דעות לרופאים פרטיים בפ"ת(אפילו בר"ג או ת"א) שהיחס לפני הכל וההצעת מחיר לא זולה אבל גם לא מפוצצת.

זיסקלה

New member
אני מטופלת אצל דר אופיר זבולונוב באחד העם הוא

רופא צעיר אבל מקסים עדין ונראה לי סביר במחיריו . בהצלחה

נטלי22

New member
אני תמיד הולכת לשיננית ילנה

(במכבידנט) והיא מקסימה ועדינה מאוד. גם מיטל היתה בסדר גמור. גם רופאי השיניים שם מעולים. במיוחד ד"ר דניאלי ששאלת לגביו. חבל שאת פוסלת רק על סמך נסיון שלילי עם שיננית אחת. לי ולמשפחתי יש נסיון של מעל 10 שנים איתם ולא אכזבו אותנו.

תודה. אני לא שוללת, אני צריכה לבדוק גם

הצעות מחיר ממקום אחר כדי שאני יתחיל את הטיפול בלב שלם(בערך). אני שמחה לשמוע שלא אכזבו אתכם שם. האם נתקלת ברופא או שיננית שעדיף לא להגיע אליהם(במכבידנט כמובן)?

נטלי22

New member
אני שמחה לשמוע שאת לא שוללת.

מבחינת רופאים עברתי איזה 3 במהלך מעל 10 שנים שאני שם, לא מיוזמתי אלא בגלל שרופא נניח עזב או יצא למילואים לתקופה ארוכה. ד"ר דניאלי לטעמי הכי מקסים מבין הרופאים למבוגרים שאני נתקלתי בהם. יש גם רופא מקסים לילדים - לא יודעת אם זה רלוונטי לכם. מבחינת שינניות הייתי בעבר אצל מיטל והיא היתה בסדר גמור, אבל מהרגע שעברתי לילנה אני לא מחליפה אותה בעד שום הון שבעולם. מקסימה וממש עדינה. קרה לי פעם אחת שהייתי אצל שיננית מחליפה והטיפול שלה לא היה לי נעים, אבל לצערי אני לא זוכרת את שמה.

יש לי נסיון רע עם רופאי שיניים של קופ"ח

גם של קופ"ח כללית שם המציאו לי חור לפני כ-12 שנים וגם בקופ"ח לאומית שם הרופא היה פשוט חסר סבלנות, התעצבן כששאלתי אותו שאלות והרדים לי את כל הפנים במקום רק את האזור המטופל. היום יש לי רופא נחמד ברח' שפירא. קוראים לו ד"ר סגל. הוא מאוד עדין ועם הרבה סבלנות. אישתו עושה את טיפולי השורש וגם היא מאוד עדינה וחביבה.

גם לי יש ניסיון לא משהו מכללית

בגלל זה אני מבררת עכשיו לפני תחילת הטיפול. הייתי במרכז עדן, לא התלהבתי. הרופא בקושי הציץ בפה. ונראה עצבני שאני באתי להצעת מחיר ואני בודקת בעוד מקומות. במכבי דווקא הייתה בדיקה ממש מעמיקה ולא רק של השיניים. מי זה ד"ר סגל, הוא מטפל במרפאה פרטית?

כן, יש לו מרפאה פרטית

הוא עובד שם עם אישתו שעושה את טיפולי השורש ועם שיננית שממנה קצת פחות התלהבתי. בסך הכל הם כולם נחמדים. גם הסייעת שלו ולכולם תמיד הייתה מלוא הסבלונת לשאלות שלי.

למעלה