מכא"ל בתחילתו

albert is back

New member
מכא"ל בתחילתו

שלום לכולם,אני חדש כאן בפורום היום אני סטודנט שלומד בטכניון,אבל אני לא אשכח לעולם את קורס מיכאל שעשיתי בתיכון לפני 9 שנים אפילו יש לי את ספר הקורס עדיין(כריכה כחולה למי שמכיר) ואיך אפשר לשכוח את השיר שלומדים בעל פה בתחילת הקורס "אם תחשוב כי תיפול כבר נפלת אם תחייה בלי היסוס וניצלת אם תרצה לנצח ותאמר לא אוכל הן ברור שבחרת בקל שבקל (יש עוד 3 בתים) שי כאן מישהו בפורום שעבר בזמנו גם קורס? רוצה אולי להעביר חוויות כאן בפורום תודה מראש לכל המגיבים

davidori

New member
איזה כיף לראות

שלמרות שחלק מהבוגרים לאחר 3 שנים כבר אומרים ש "הם הגיעו למסקנה שהקורס היה דפוק", קמים בוגרים, אחרי 9 שנים, ואני חושב ששמעתי גם יותר מזה, ואומרים שהם לא שוכחים את זה.

SadClown

New member
ברוך הבא לפורום ../images/Emo13.gif

נשמח אם תישאר, אני עברתי את הקורס לפני 5 שנים :)

count on me

New member
כן..

אומנם רק לפני שנה ככה..חח אני שמחה שאתה זוכרת את השיר, יש בו הרבה משמעות..אבל לזכור אותו זה טוב ויפה..צריך גם להאמין ולישם =] אשמח לשמוע חוויות =] לילה/בוקר טוב =]

count on me

New member
*זוכר

חחחחח..סריי..אולי השעה בכל זאת משפיעה... וכמובן...ברוך הבאה לפורום =]

count on me

New member
הבא*

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחח מה שהשעה יכולה לעשות לאנשים...../images/Emo9.gif

albert is back

New member
הסבר

את צודקת בקשר ליישום הרעיונות בשיר כל פעם שאני נזכר בשיר אני מבין אותו יותר לעומק אני חושב שקורס מיכא"ל חוץ מהכלים שהוא נותן לך הוא גם נותן לך הזדמנות להתקדם ברמות ההבנה שלך ןשל הסובבים אותך בכל תחום. אנחנו לא קבועים באישיות שלנו כמו שכולם חושבים האישיות שלנו משתנה והופכת את צורה ככל שהזמן ממשיך זה כמו ללטש יהלום יותר ויותר פעמים כדי שהוא יהיה יותר מבריק ויקר זה מה שאני נושא איתי הכי הרבה מאז הקורס לפני 9 שנים

Spotless Mind

New member
מקווה שגם אנחנו...

ניזכר בעוד כמה שנים טובות בחיוך לגבי קורס מיכא"ל.. והחיים בכלל.

Spotless Mind

New member
שלא רק על...

מיכא"ל אנחנו ניזכר בחיוב.. אלה בכלל, על כול מהלך החיים שלנו עד אותם נקודות בשנים הבאות.

למעלה