שהגעתי ולקח לי זמן להגיע. שחקנית זה הזמן ללכת
ז זיוי בת New member 11/3/02 #1 מי כאן? מי מולי? מי התעלף בשבר? מי בא לשבור קצת מים? זיוי [משפריצה טיפות]
ז זיוי בת New member 12/3/02 #18 נהנית אבל סובלת. בשקט. ) זיוי [בולעת לפעמים גם את הלשון. עוד מפולניה]
ז זיוי בת New member 12/3/02 #22 בליל הסבל אני בדיוק מביאה את המכה. זיוי [בהפוכה מסתובבת] נ.ב, רוצה שאני אוותר לך ותמצאי את האפיקומן את?
בליל הסבל אני בדיוק מביאה את המכה. זיוי [בהפוכה מסתובבת] נ.ב, רוצה שאני אוותר לך ותמצאי את האפיקומן את?
א א י ל ה New member 12/3/02 #23 עזבי אותך מאפי-קומן. רוצה למצוא את אפי-לוג. געגועיי למינהלת. ולמינהל. תקין. א י ל ה הולכת לקום מחר בבוקר עם שיר חדש בלב
עזבי אותך מאפי-קומן. רוצה למצוא את אפי-לוג. געגועיי למינהלת. ולמינהל. תקין. א י ל ה הולכת לקום מחר בבוקר עם שיר חדש בלב
ז זיוי בת New member 11/3/02 #3 שהיה חכמנו רבי עזרא וביצרון נוהג לומר: אם אין אני לי: מילי. זיוי [בחוכמת רחוב]
ז זיוי בת New member 11/3/02 #5 שמח במשפחה. האחות לנו הקטנה בוכה כל הלילה. זיוי [אחות וד"ר לביולוגיה]
ז זיוי בת New member 11/3/02 #7 שנולדתי סתם נו, לא באתם, אז שיחקתי עם עצמי. זיוי [שלמה ויברטורים בע"מ]