מי.

אני

בבוקר הם אוכלים ואני קפה - וכולנו מעיינים יחד בעיתון ומחליפים חוויות. צהריים - אני בעבודה, אבל בימי שישי קבוע אנחנו אוכלים ביחד. ערב - בדרך כלל ביחד, כמה שהפעילויות שלהם מאפשרות.

Rinattt

New member
משגע אותי איך זה מצליח לאחרים

ארוחת בוקר יחד [או אפילו רק קפה] ועוד יש זמן לעיין בעיתון אצלי זה אפ'עם לא קרה :( גם הלחץ של הבוקר וגם הגמדות האלו בקושי אוכלות את ארוחת 10 אז על הבוקר אין על מה לדבר. אבל זה נשמע ממש כייפי, ארוחת בוקר, עיתון ושיחה נעימה, יפה לכם...

היתי רוצה להגיד..

אני.. אבל מוצאת את עצמי..פחות ופחות איתם בארוחות..בגלל העיסוקים שלי שלהם.. כך שנשאר רק שישי פעם בשבועיים..ואולי אחה"צ..מזדמן כזה עד ש.. מחליטה..היום נשארים בבית כולם..לארוחה.."אתם מבשלים..אמא רוחצת כלים".. בקטע הזה..קצת מפשלת..

אני כל ערב

וגם בסופי שבוע בכל הארוחות. בבקר הם יושבים כל אחד לפי הזמן שהוא קם ובצהרים אני לא בבית בדרך כלל. ואם אני במקרה נמצאת בצהרים אז אני יושבת איתם.

פברואר68

New member
14.00 לפחות 5פעמים בשבוע

ארוחת צהרים ביתית ומשפחתית +שיחת היום ולפחות 3 ארוחות ערב משותפות בשבוע

אני אני אני

אבל מצד שני, הוא רק בן ארבע. לפי התגובות שלכם אני מבינה שזה לא יערך עוד זמן רב. חבל.

jesie12

New member
ארוחת צהריים קבוע- יחד!

ארוחת ערב תלויה בעיסוקים שלהם ארוחת ערב שישי - תמיד יחד בשבת אין ארוחות יחד כל אחד מתעורר ואוכל בשעה אחרת..

ניפגשים לארוחת צוהריים

לפחות פעמיים בשבוע כדי לראות אחד את השני ולדבר להחליפ חוויות. הוא לומד ועובד. עוד מעט בן 20. אומנם תחת קורת גג אחת, אך בקושי נפגשים. הפתרון הוא להפגש לארוחת צוהריים בין הלמודים לעבודה שלו..... לפעמים הולכים יחד לסרט. ומדברים המון בטלפון. בכל זאת יש לו את חייו שלו. שהיו קטנים כל ארוחת ערב זה היה יחד. גם בוקר. הכל השתנה עם הגיל והעיסוקים שלהם. ומאז הגירושין גם לא עושה קידוש. זה הסיכום.

זה באמת מתפקשש לי לאחרונה

אבל אני חדשה בלהיות לבד. בעבר תמיד אכלנו בערב ביחד. עכשיו כל אחד בעיסוקיו ולא יוצא הרבה, וחבל לי מאד. בכל זאת מדי פעם אנחנו אוכלות ביחד. ביום שישי כשהן אצלי - תמיד אוכלים ביחד בערב עם מפה לבנה... נרות... וכל שאר נותני האווירה...

קטי30

New member
ואם לא אני אז מי../images/Emo35.gifמי../images/Emo35.gifמי../images/Emo35.gif

כל עוד הם קטנים אפשר להנות מפריבילגיה

למעלה