מי תהום - מצעד מס' 8 להצבעה - כרטיסים לבום פם

ר"ש צפרדע לילה 18.11.09- מופע שנות השבעים 2

הצפרדע באייקאסט. מקבץ שירים משובחים מארה"ב ואנגליה של שנות השבעים. ואם הסבנטיז היו העשור הכי משובח, הסבנטיז באנגליה היו הדובדבן שבקצפת. 1. Lynyrd Skynyrd- Sweet Home Alabama 2. The Who- Baba O'Riley 3. Led Zeppelin- Houses Of The Holy 4. America- Sister golden hair 5. Pink Floyd- Fearless 6. Eric Clapton- Cocaine 7. Neil Young- Old man 8. Led Zeppelin- Going to california 9. Joni Mitchell- Carey 10. Steely Dan- Dirty work 11. Chicago- Saturday in the park 12. Elton John- Crocodile rock 13. Queen- Killer Queen 14. David Bowie- Oh you pretty things 15. Carole King- Where you lead

fugitive

New member
ר"ש עיר מקלט 24.11 - שנת 2008

איזה כיף לכתוב פלייליסט אחרי ההתכתבויות הסוערות והטאג-ליינים שחזו את ההכתרה של "אלבום העשור" לקראת סוף התוכנית. יש דברים שקורים רק לייב כנראה. קצת מצחיק לסכם שנה שנגמרה (וסוכמה) לפני פחות משנה, אז באמת, סתם בשביל הכיף: -1- אנטיביוטיקה - מונומליציה (מתוך לאור היום, פרס הלהקה חביבת רדיו הר-הצופים של העשור) -2- Famous People - Styrofoam Love (מתוך Spasm Pslams, פרס לעוד להקה נתמכת התחנה) -3- Clinc - The Witch (מתוך Do It!) -4- רכבת לונה פארק - הנה אני כאן (מתוך רכבת לונה פארק, פרס האלבום נתמך התחנה) -5- Ladytron - Runaway (מתוך Velocifero) -6- הפה והטלפיים - אלכסון הוא אסון (מתוך קליגרו) -7- The Notwist - Good Lies (מתוך The Devil, You and Me) -8- Portishead - Magic Doors (מתוך Third, הוקדש לעמרי וההדלפה) -9- Why? - Song of the Sad Assassin (מתוך Alopecia) -10- The Walkmen - Four Provinces (מתוך You & Me, רגע אחרי נימוקי הוועדה הבוחרת) -11- The Walkmen - I Lost You (גם הוא מתוך אלבום העשור, רגע אחרי נאום ההכתרה, הוקדש לדודו) -12- ירונה כספי - במוצאי החג (מתוך הירקון 51) זהו, היה אמור להיכנס גם לדג'לי מ"איפה החומוס" אבל עם חדשות של 6 דקות לך תסכם עשור. מזל שבשבוע הבא יש תוכנית השלמות, שאריות, והארת פינות אפלות, התוכנית האחרונה בסאגה. כך שיהיה גם הזמר הירושלמי חביב רדיו הר-הצופים בעשור. היה כיף.

G4rfi3ld

New member
משה שוראקי?

מהקצת ששמעתי, היה יופי - עשה לי חשק לתת הזדמנות נוספת לדה ווקמן ובעיקר ל-WHY?, וגם קצת לנוטוויסט. מה עם תכנית לסיכום 2009? או שזה בסוף דצמבר? תודה על ההקדשה.

fugitive

New member
לא! לדג'לי!

בתום סיכומי העשור, יחלו סיכומי 2009 בנוהל הרגיל, שנה שמגיעה לה התייחסות כמו כל שנה אחרת, תוך שאני מתכנן להפוך את התוכנית לתוכנית סיכומים קבועה. נסכם ונסכם כל הזמן. תודה

davecom

New member
תודה תודה

על ההקדשה גם. לא נורא. מחר יהיה עוד לדג'לי.

fugitive

New member
היפר-היפסטר

את תגובתי לדן-יה אני שומר במערכת (שלי). בעצם, הדבר האחרון שבאמת חסר לי בשביל להיות היפסטר לכל עניין דבר, הוא לפתוח בלוג, ולהפיץ את התובנות ההיפסטריות שלי. או אז אוכל לכתוב "פוסטים מכוננים" שיעוררו דיונים בפורומים, ישנו את פני הסצינה הישראלית, ואוכל לכתוב על כל המגזרים שאני שונא (ובראשם, כמובן, ההיפסטרים).

juvburst

New member
היא מצידה

מאוד מתפלאת שכולם לוקחים אותה בכזו רצינות. אפילו גיאחה לקח את זה בצחוק. בכל הפוסטים הלא ממש מעניינים אף אחד בבלוג שלה יש אולי מספר תגובות שמסתכם לתגובות על הפוסט היחיד ההוא. ועל זה נאמר- על ראש הגנב בוער הכובע.

fugitive

New member
כן...

מסתבר שמחצית ממאה האנשים (בהגזמה) שקוראים בבלוגים שקשורים למוזיקה ישראלית מחכים שיעלה פוסט בו יוכלו להגיב ולפרוק את זעמם על היפסטרים, והמחצית השניה מחכים לסיכומי עשור, סיכומי שנה, רשימות דירוג, מיקסטייפים ושאר תופיני היפסטרים. היא כנראה הצליחה לעורר את כל ה"סצנה". יש כבר תגובות בפורום נויז?

juvburst

New member
אבל... אני לא היפסטר

אז אני לא יודע. למען האמת, אני מאוד אוהב לראות את כל הבלאגן מסביב לזה. בכלל, כל פעם שסצנת האינדי רוגשת זה כמו case study בחוג לאנתרופולוגיה.

הגרופי

New member
גם אני לא היפסטר

אבל אין לזלזל בטקסטים מכוננים. רק השבוע הייתי בטריפל פיצ'ר, ממש כפי שהומלץ לקיים באחד מבלוגי אינדי המובילים. אגב, היה ממש לא רע והקהל מנה יותר משלושים איש.

fugitive

New member
תודה תמר

גרמת לי להרהר שוב בהבדלים שבין אינדי-פרחה להיפסטר. יש כמובן הבדלים רבים (אינדי-פרחה הוא בראש ובראשונה ז'אנר מוזיקלי), אבל זה פתר לי משבר זהות קטן.

juvburst

New member
למעשה

ההיפסטר עורג לאינדי פרחה, לרוב לשווא. מבחינה אנתרופולוגית זה קצת כמו גילוי עריות בין קופי בונובו.

ר"ש Berlin-Bristol-Jerusalem 24.11.09

Berlin-Bristol-Jerusalem 24.12.09 1. Julian Casablancs- river of breaklights 2. The postal service- the district sleeps alone tonight 3. Massive attack- bullet boy 4. The tear garden- in search of my rose 5. Simple minds- i travel 6. House of Love - Shine on 7. The cure- A short term effect 8. Animal collective- summertime clothes 9. Arctic monkeys- pretty visitors 10. Spiritualized-you lie you cheat 11. Sonic youth- tunic (song for karen) 12. Primal scream- dolls 13. Bloc party- talons 14. The dead weather- new pony http://www.icast.co.il/default.aspx?p=Podcast&id=311318&all=1

Trixerin

New member
ר"ש מסקינגטייפ 19.11.09

Yol Aularong + Tuk – Sou slap kroam kombut srey ("Rather die under the woman's sword) – Cambodia Ros Sereysothea – Tngai neas kyom yam sra (Today I drank wine) – Cambodia Black Tambourine- I was wrong Black Tambourine- We can't be friends Undervud- Gagarin, ya vas lubia – Russia Severin – Johnny (Constance Verluca) – France Jean Louis Murat – Comme un cowboy lume fresh – France Melanie Pain- Celle de me vingt ans – France JP Nataf – Seul Alone – France Jose Gonzalez- Crosses – Sweden Vitalic- Poison Lips – France The Knife- I just had to die – Sweden Julian Casablancas- Tourist Manu Chao- Minha Galera The Big Pink- Velvet Animal Collective – in the flowers

למעלה