מי ששמע על המפגש...

מי ששמע על המפגש...

אז ככה, עלה רעיון שהמפגש יהיה שבוע הבא ביום שלישי (כל התלונות נא להפנות לגלה), עדיין לא ידוע איפה, נא להציע רעיונות!!! למי שיש דירה פנויה באיזור המרכז, שוב, נא לפנות לגלה (האי מייל שלה למי שלא יודע הוא- [email protected]). גם כן, למי שיש רעיונות מה לעשות במפגש, אותו דבר. (אני מרגיש שזה רשמי מדי, אבל...). הועלה רעיון שבמפגש הבא נעשה טיול לאנשהו (באיזור פסח כנראה, ואל תתחכם ילד) אז מי שבעד יופי לו. כל מי שלא יודע על המפגש, אז כנראה לא אמור היה לדעת ושישכח מההודעה הזאת...

מיקי*

New member
תוספת

מי שלא שמע על המפגש, לא בטוח שלא היה צריך לדעת. אז אם הוא רוצה פרטים נא לפנות או אל גאלה, או אל איתני, או אליי. בכלל למי שיש רעיונות מוזמן באמת לפנות אל גאלה אבל גם אל איתני או אליי. תודה מראשששש (אויששש הכאב ראש הזה - אוווף איתו)

סקופים בחב``ד - שווה הצצה...

אני בחורה חבדניקית תיכוניסטית ועוברים לי בין הידיים הרבה סקופים חסידיים, אם דרך הודעות טקסט אםדרך חברות משותפות או סתם כך שמועות הסקופים שמגיעים אלי בדרך כלל נכונים ואני צריכה לתפוס את עצמי כדי לא לספר לא שיש לי פה גדול אבל בכל אופן ... וזה לא גילויים שיעשו למשהו משהו רע אז חשבתי לעשות איזה משהו עם זה אם יש לכם הצעות מעשיות אני מוכנה לשמוע. ב ת ו ד ה מ ר א ש חסידה`לה

למעלה