מי שר ב MEDDLE?

The Walrus

New member
לא מכיר שיר כזה.

אתה מתכוון לדיסק. (אני פשוט שונא הודעות *חדשות* שאפשר לנצל"ש בקלות לכל מקום, ובמילא הם רק שורה אחת. אז ככה, מי ששר בדיסק "Meddle" הוא להקת פינק פלויד. תפסיק להציף את הפורום.

gatinho

New member
מי מציף?

אסור לשאול שאלות? ברור שהתכוונתי לדיסק ואני יודע שהוא של PF, אבל הזמר לא נשמע ווטרס, אז רציתי לדעת מי שר בכל שיר. התשובה שלך די... איך נאמר... טפשית. ("אז ככה, מי ששר בדיסק "Meddle" הוא להקת פינק פלויד") או שלא הבנתי את כוונתך ואז אני מתנצל מראש.

The Walrus

New member
גם אני מצטער

רק אמרתי ששאלה כל כך קטנה יכולת לנצל"ש (ניצול שרשור) למקום אחר. כל הודעה חדשה שאתה כותב דוחקת הודעה אחרת לעמוד השני ומשאלה כזאת באמת לא יכול לצאת דיון של ממש אז היית יכול לנצל שרשור קיים ולשאול שם. לא משנה עכשיו. אז ככה: גילמור שר את Pillow of wind, fearless. ווטרס שר את San tropaz. מייסון אומר את השורה היחידה בone of these days. גילמור שר דואט מרגש עם ריק רייט בechoes ודואט עוד יותר מרגש עם כלב אנונימי בseamus.

gatinho

New member
שעולה לי שאלה

אני לא יכול לסרוק את הודעות הפורום ולמה מתאים לנצל"ש את השאלה שלי. זה יכול לקחת המון זמן. חוץ מזה אף אחד לא יראה את זה שזה מנוצלש באמצע שירשור ארוך, לא? שאלה נוספת: מה בעצם אומר המשפט ההזוי באמצע OOTD? כאילו אני יודע מה המשפט, אבל מה הקשר שלו לחיים?

זה היה "דאחקה" של ווטרס כלפי

שדרן רדיו שהוא שנא. זה כבר לא משנה היום, 35 שנה מאוחר יותר - מה שחשוב זה איזו משמעות אנו מעניקים לשיר עבורינו.
אני מעדיפה שלא תנצל"שו שרשורים. אם יש צורך לשרשר הודעה חדשה, אני אעשה זאת. מעבר לכך, קריאת הפורום וחיפוש אחר תשובה לשאלות הן דרישות מינימום ממי שרוצה להעלות שאלה חדשה. הלא כך?

gatinho

New member
אותי דווקא מעניין יותר מה עבר לו

בראש כשהוא החליט להקליט את השורה הזאת ולא מה זה אומר לי עכשיו.

למעלה