מי שר את...

tofit

New member
מי שר את...

מהבוקר יש לי שיר בראש שלא עוזב אותי ואני לא מצליחה להזכר מי שר אותו והשיר: I was to think that the day will never come thougt my life was depand on the morning sun...

tofit

New member
נכון נכון, חשדתי שזה הם אבל לא היית

הייתי בטוחה וגם כמה שגיאות כתיב... אני כזו מעופפת היום, לא נורא, תסלחו לי , אין לכם ברירה....

שמש27

New member
בעניין שירים מעופפים...

בעקבות זה שאני חולה בבית כבר יומיים, ובעקבות זה שה TV אצלי תקועה כבר מיום שבת על VH1, יצא לי לשים את היד על כמה שירים מאד מעופפים עבורי (אתם יודעים, חלודה וכו´) - אז בוא נקרא לזה : הפינה ההפוכה של "הראש החלוד של שמש" ! (אני אתן את השירים - ואתם תנסו להיזכר בהם....חחחח) The Fixx - Stand Or Fall Rober Palmer - Addicted To Love Starship - We Built This City Edwyn Collins - A Girl Like You Huey Lewis & The News - The power of Love Johnny Hates Jazz - Shattered Dreams עד כאן... יום טוב לפורום המקסים !

turrican

New member
לשמש -החלמה מהירה

מלבד השיר הראשון שרשמת כל השאר טובים ומוכרים. תגיד במזל יצא לך ששתי להקות שרשמת חולקות את אותו שם שיר? Power of love גם של לואיס וגם של פאלמר במסגרת Power Station . את הקליפ של סטארשיפ קשה למחוק מראשי כי הוא כ"כ הרשים אותי אז בזמנו עם הקטע של לינקולן שפתאום קם לתחיה מפסלו. קטע מדהים וגם שיר מפורסם אם כי מעצבן למדי אחרי כמה השמעות רצופות. וכן..תהייה לנו בריא שמש.הפורום זקוק לך בכוחות מחודשים

למעלה