מי שר את מוסטפה?

מי שר את מוסטפה?

שלום לכולם! מישהו יודע מי שר את השיר "מוסטפה יא מוסטפה אנא בחבק..."? תודה, יעל

dvd2000

New member
ya-mostafa-ya-mostafa

אני חושב שיש לשיר הזה כמה גירסאות . יש גירסה אחת של הזמרת REEDA שהגירסה שלה היא לא מי יודע מהקיצבית. אם את מתכוונת להוריד את השיר מאחת מתוכנות השיתוף כמו אימיול או קאזה תרשמי YA MOSTAFA באנגלית ותראי אם תקבלי תוצאות . הזמר ששר את השיר של יא מוסטפה אני חושב שקוראים לו SAMI YUSUF. מקווה שעזרתי לך ואם את מעוניינת בשירים של ריקודי בטן את מוזמנת להיכנס לבלוג שלי שניקרא ריקודי בטן ונמצא בבלוגיה של אתר תפוז .

n o a b i

New member
סאמי יוסף זאת אופרה אחרת לגמרי

מדובר בזמר בריטי מוסלמי ששר שירי דת נוגים באנגלית עם טיבול ערבי. אם תמצאי את השיר "מוסטפא" של סאמי יוסף, דעי שאין זה השיר שחיפשת על איזה בחורצ'יק, מוסטפא, שמישהי מאוהבת בו, אלא שיר על מוסטפא המקורי, כלומר הנביא מוחמד. מוסטפא פירושו נבחר. האמת, זה אחלה שיר, והוא יכול לעשות לבנאדם חשק להתאסלם מרוב שהוא עדין ואירוויזיוני, אבל לא מתאים לריקודי בטן בשום צורה.

dvd2000

New member
אופס אין בכוונתי שתתאסלמו חחחח...

ושמחתי להחכים גם ולדעת שמוסטפא זה ניבחר . תודה בכל אופן על התיקון פשוט ניסיתי לעזור ובמקום לעזור היא עוד היתה מתאסלמת עם השיר העדין והאירוויזיוני.

ג'ורג' עבדו

יש בתים שהוא שר בו בצרפתית, ולאחר מכן עובר ללהג האלג'יריאני בדיקציה איומה לדעתי...

הצועני 1

New member
אח יא מוסטפא

האמת היא שהשיר הזה עשה כמה גילגולים היות ויש לו אין ספור ביצועים בינהם אתי אנקרי ודוד דאור להקת מזדקה עשה לו ביצוע אחר , ותאמינו או לו השיר נסע גם ליוון וקיבל ביצוע מדהים מהזמרת אלני ויטאלי .

למעלה