מי שרוצה....

שרה 70

New member
מי שרוצה....

שלום שלום! יש קבוצה גדולה שמתארגלת לאמירת תהילים במשך 40 יום רצוף (שידוע שזו סגולה גדולה). כל אחד קורא כמה פרקים וביחד אנחנו 7 ספרים (בלי נדר ותלוי בהרשמה) ביום!!! 7 ספרים כפול 40 יום..280 ספרים!! ניתן להקדיש לרפואה לזיווג הגון למציאת בית..לכל ישועה שרוצים מה' יתברך ובזכות אהבת החינם שלנו שעם מתקבץ יחד שנזכה לבשורות טובות! מי שמעוניין ומעוניינת- לשלוח לאימייל שלי [email protected] את השם ,פלאפון ואימייל לעידכונים. כדי שנהיה כמות גדולה של יהודים שאומרים יחד תהילים תגייסו כמה שאתם יכולים שיצטרפו ותבוא עלכם הברכה.. בשורות טובות לכל עם ישראל!!!

גב` שרה ...

אין לי התנגדות ח`ו ...אבל מנהגינו בידינו , שלוקחים ספר תהילים ביד ובפינה שקטה , וצועקים לה`, בלי טראראם ! הרבנית קוק הכניסה סטייל חדש שלא שערום אבותינו , וישנם רבנים המתנגדים לדרכה. איפה ` והצנע לכת ` ... ? כאן הכוח שלכן , בשקט ובצניעות ! רק בלי רעש וציצולים !

touti

New member
בטר אני מתפלאה עליך

נורא נורא מקובל לזכות אנשים או נשים להצטרף לאמירת תהילים וביחד לגמור ספר.

מקובל ? ממתי ?

גם הסבתא שלך היתה מקובלת ? 1000 פרקים ליום ...מה זה תעשיה ? כתוב `טוב מעט בכוונה מהרבות בלא כוונה` ! וזו שיטתי לאורך חיי ...

touti

New member
כשאני נוסעת בקו 350

יש תמיד בחורה צדקנית שמחלקת ספרונים של התהילים וכך מסיימים ספר תהילים בנסיעה ויש תמיד שכנה שתחלק ספר תהילים בין השכנות לרפואת..או למציאת זיווג...או למשהו אחר... מה לא בכוונה בזה? כל אחת מקבלת על עצמה פרק או יום , מה לא טוב בזה? ההפך זה מכובד ונעלה. ברוב עם הדרת מלך.

ואת ... אולי תחלקי ביסקוויטים ...

בנסיעה כדי שהמתפללות לא יהיו רעבות . כדאי לקחת גם ג`ריקן פטל בכל נסיעה . למה שהצידקנית הזו תיקח את כל המצווה . יש בראשי הרבה רעיונות שיספיק לכל צידקניות הדור .

תהילים

סליחה צביקה שאני לא מסכימה איתך, רק על עצמי לספר ידעתי: במשך שש שנים הייתי תקועה עם עבודת הדוקטורט שלי, מה לעשות, לא הלך, העבודה היתה תקועה ולא התקדמה לשום כיוון, (אפילו שהייתי בקבוצת תהילים שאמרה תהילים בימי ראשון זה לא עזר) ברגע שהוספתי את את שמי לקבוצה שמארגנת "הפלאות של עליזה" מפורום "דתיים" בתפוז, שבה אומרים 4 פרקים כל יום , תודה לאל, הדברים זזו, תוך שנתיים כתבתי והגשתי את עבודת הדוקטורט, ותודה לאל, לפני חצי שנה ביום הולדתי אישרו לי את העבודה. ועוד משהו, כתבתם כאן שצריך לבקש בברור מהקב"ה בדיוק מה רוצים, אז גם לזה יש לי סיפור: כל יום אני עוברת את הגשר של בר אילן, יש שם אישה שאוספת נדבות כבר כמה שנים, כל יום אני נותנת לה שקל, ואני מכינה אותו לפני שאני רואה אותה, יום אחד ירדתי מהאוטובוס וגיליתי שנשארתי בלי כסף, אמרתי לעצמי, אוי רבונו של עולם מה אני אעשה עכשיו, איך אני יעבור על ידה בלי לתת לה כלום, פתאום אני רואה על הגשר מטבע של 5 ש"ח, מיד הרמתי אותו, ואמרתי לקב"ה בליבי, תודה לך רבונו של עולם, אם זה מה שאתה רוצה שאני אעשה עם הכסף, הכסף הוא שלך, וזה מה שאעשה איתו. כולנו אורחים בעולמו של הקב"ה. מאחלת לכולכם שה' ימלא את משאלות ליבכם לטובה!!!

נכון , את צודקת וזה ברור

ומה אעשה שאמרו חז`ל אוי לו מי שאשתו צליינית ? יש כאן טעות למי שלא ירד לעומק דברי חז`ל. חנוך נעשה מלאך בזכות מה ? שכל תפירה שהיה עושה , כיוון שיהיה חזק וטוב . פשוט , שעשה מלאכתו נאמנה ... זה חסר היום !!! בבית שני היו חכמים אבל ... העיקר היה חסר . אתן הבנות , עליכן מוטלת העשיה ולא התפילה . אביה של הרבנית קוק מתנגד לעינין הזה , ידוע . למה אתן לא שואלור רב על הדרך הנכונה ? דיברתי על האוירה ולא על עצם אמירת תילים , שמעמידים ארץ על תילה . שורה אחרונה ... אתן נפלאות !!!

למעלה