מי שרוצה

מי שרוצה

לשחק במילון אנסטסיה שיגיד אני טוב אני ראשון י- יום אחד בחייך

DIRRTY

New member
יש לי הפתעה בשבילך

התחלתי לבנות לפורום מילון מונחים דיברתי אם אפרת והיא אמרה שהיה יותר מ20 היא תעלה את המילון בנתיים יש 21

wow

יופי טופי! יאללה ממשיכים ק- קעקוע ב- בלונד ח- חולצות בטן(בדרך כלל היא לובשת את זה)

DIRRTY

New member
אז יאללה

מ - משקפיים ל - למה שיקרת לי? פ - פריקית של טבע א - אמריקה ס- סינגלים (מצליחים) ל - לא החביב ד - דיווה כ - כוסית מ - מושלמת נ- נוצריה ר - רווקה

יאללה

א- אהבה לחיות(בקליפ היא הקריבה את חייה לזאבים) א-אלי מקביל ל-לייה ס-סרטן ר-ריקי(משחק החיים) ש-שחר אדן

DIRRTY

New member
טוב אני מרכז את המושגים

י - יום אחד בחייך ק - קעקוע ב - לונד ח - חולצת בטן מ - משקפיים ל - למה שיקרת לי? פ - פריקית של טבע א - אמריקה ס- סינגלים (מצליחים) ל - לא החביב ד - דיווה כ - כוסית מ - מושלמת נ- נוצריה ר - רווקה מ - מוסיקה פ - פופ ד - ידסקים ס - סינגלים א- אשה יפה(הסרט האהוב עלייה) ב-בטולה(המזל שלה) נ-ניו יורק א - אהבה היא פשע ש - שיקגו (תרתי משמע) א - אנקה (שם של אחד מהקעקועים שלה) א - אלטון ג'ון א-אני מחוץ לאהבה ד-דוריטוס א- אהבה לחיות(בקליפ היא הקריבה את חייה לזאבים) א-אלי מקביל ל-לייה ס-סרטן ר-ריקי(משחק החיים) ש-שחר אדן ---מוסיף--- א - אמריקה א - ארופה ק - קול שחור בגוף לבן פ - פורום אנסטסיה בתפוז אנשים (כמה מקורי)

סליחה

אני מבין שלא הבנתה שחר אדן , לייה, ריקי וגנגנה זה בדיחה קטנה הם דמויות ממשחק החיים חשבתי שתבין. אבל לא משנה ממשיכים פ- פפסי י- ישבן מהמם א- אני לא כזות בחורה

ממשיכים

ר- רוחות (או סיאנס אני חושב שביא מאמינה בזה) א- אמ טי וי(mtה) ו- וי אייצ וון(vh1)

למעלה