מי שרוצה לקנות בובת דרגוןבולזי 150+

DVD10

New member
מי שרוצה לקנות בובת דרגוןבולזי 150+

אני הולך לפרסם בעוד שבוע שבועיים בערך למכירה את האוסף שלי של בובות ה דרגון בול זי, כמעט כל דמות שאתם חולמים עליה יש לי למכירה. כל הדמויות הם דמויות שקניתי הארצות הברית שהייתי שם כמה פעמים והדמויות לא נמכרו מעולם בישראל. כמעט כל דמות שהיתה הסדרה תהיה למכירה דוגמאות: כל האנדרוידים (20,19,18,17). סל בכל הצורות שלו. פריז בכל הצורות שלו. בו בכל הצורות של. כל הלוחמים של בבידי. כל הצורות של:טרנקס, גוהן, גוטן ,גוקו ,מקיטה ,גוטנקס. נפה, רדיצ, שיאצו, המלך קיאו, גינקס, ועוד דמויות אחרות שהיו בסדרה. במחירים של בין 50 שקל ל 110 שקל לבובה, פשוט אוסף אדיר 150+ בובות. בגלל שאי אפשר להעלות תמונות אני יפרסם בפורום אחר ויתן קישור לתמונות שם. אבל אם מישהו מעוניין לראות אותם (יש המון) או לברר פרטים מוזמן להתקשר אלי למספר: 052-4210082 (יובל). אתם מוזמנים לקנות אותם לפני שאני מפרסם אותם כי הם יחטפו מהר.

guysk8

New member
אל תקנו ממנו את מקיטה וגוהן תקנו

ממני אני מוכר בזול

DVD10

New member
לך יש סוג אחד, לי יש איזה 9 סוגים

אם כל הכבוד יש לי אוסף שרק את מקיטה יש לי באיזה 9 או יותר צורות: לדוגמא: מקיטה שיער שחור. מקיטה ספר סיאן. מקיטה סופר סיאן בחליפת קרב. מקיטה שיער שחור בחליפת קרב. מקיטה מג'ין שיער שחור. מקיטה מג'ין שיער זהב. מקיטה מג'ין שיער צהוב (סופר). מקיטה אם נזק קרב. ועוד איזה 5 או יותר גרסאות. ואת גוהן יש לי בתור: גוהן ילד. גוהן סופר סאיאה ילד. גוהן מיסטי. גוהן בחליפת ביתספר. גוהן מבוגר סופר סאיאה. גוהן בחליפת הפופר סאיאה (כגיבור). ועוד ועוד ועוד. שוב, לא דמויות שנמכרו בישראל, אין מה להתחרות אם האיכות (כולם מקוריים).

guysk8

New member
למה אתה חייב להרוס לי, אני כתבתי

ראשון ותמכור את כל השאר חוץ מ2

DVD10

New member
אך אחד לא הורס לך, הם בגודל שונה!

אני לא מנסה להרוס לך שום דבר. אתה מוכר דמויות יותר גדולות (ולדעתי פחות איכותייות) ואני מוכר דמויות בגודל סטנדרתי כמו שיש בכל חנויות שמוכרות בובות דרגון בול. ואם כל הכבוד יש לי דמויות הכמות אדירה כ-150 בובות של כמעט כל דמות בכל מצב וצורה. ראיתי את התמונות שפרסמת ואין לי את שתי הדמויות כי הם גדולות ואני לא אוסף דמויות כאלו. אז אך אחד לא מנסה להרוס לך, ורק תדע שאתה יכול ללכת אחורה בפורום ותראה שני מכרתי פו (כמות קתנה יותר של בובות) לפני כמה חודשים אז אם מדברים אל מי שהיה ראשון זה אני ואתה הורס לי אבל כמו שאמרתי הדמויות שלנו שונות, את הדמויות שלך אתה קנית בארץ (או בכל מקרה הם נמכרו בארץ) והדמויות שלי מעולם לא הובאו לארץ, היביאו כ 50 בובות או משהו כזה סה"כ לארץ וכל הדמויות שלי אני קניתי בארצות הברית לפני כמה שנים והם במדב חדש לחלוטין.

guysk8

New member
זה היה די בציניות, התגובה שלך יותר

מדי רצינית..,. למרות שעכשיו ממני לא ייקנו ואת שלך כן

DVD10

New member
מי שרוצה לראות תמונה חלקית של האוסף

מי שרוצה לראות תמונה חלקית שיכנס לפורום מנגה/אנימה ויראה את התמונה שפרסמתי שם (תמונה חלקית אני יוסיף אוד בערך 80 בובות נוספות): לקישור לפורום אמנגה/אנימה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=60 שוב תודה ואם מישהו רוצה פרטים / שמות של הבובות נא לפנות אלי: 052-4210082 (יובל).

DVD10

New member
תאמין לי אני יודע את השם שלו

רק כי תיארתי לעצמי שיש ילדים קטנים שלא מקירים את השם היפני (המקורי) שלו ורק מקירים את השם של הדיבוב העברי אז כתבתי מקיטה ולא וג'יטה. דרך אגב אתה לא מעוניין בבובות האספנות? (פרסמתי תמונה של חלק מהאוסף שאני מעמיד למכירה כ-100 בובות בערך) התמונה היא בפורום מנגה/אנימה: (תרד קצת בעמוד) http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=60

jack 1

New member
נכנסתי מקודם.

והייתי מעוניין,אבל הבעיה היא שאני גר בקצה הדרומי של הארץ ואין מצב שאני בזמן הקרוב יוצא משם,אפילו לכמה ימים.

ghony

New member
אממ די לא קשור

אבל למה באמת קוראים לו מקיטה? השם היפני זה בג'טה ובאמריקאי וג'טה

jack 1

New member
כי ערוץ הילדים מפגרים.

(הם חשבו שלילדים קטנים יהי קשה לבטא את השם וג'יטה אז הפכו אותו למקיטה
,לך תבין.)

DVD10

New member
../images/Emo91.gif ל : JACK 1

תראה האוסף הזה מאוד מבוקש ופנו אלי לא מעט אנשים. יקח לי עוד שבוע וחצי, שבועיים עד שאני יוסיף את שאר הבובות ויצלם ויתמחר כל בובה, אז יש לך קצת זמן. אני גר ליד רמת-גן ותאמין לי שווה רק כדי לאות את האוסף (אני אפילו לא מדבר על קניה) כי זא פשוט מדהים, אתה לא ראית ולא תראה דמויות כאלו בארץ, כי הם לא נמכרו בארץ, וכמובן אחרי שזה ימכר לא תוכן לקנות גברים כאלו יותר. אז תאמין לי זה שווה של זמן נסיע וכל שקל. שוב תוסיף לתמונה שראית בפורום השכן שבו פרסמתי את האוסף עו בערך 80 בובות, כמעט כל דמות ודמות מהסדרה - מדהים !!!

למעלה