מי שרוצה לנסות....

AdShEaTaKoRe

New member
מי שרוצה לנסות....

להתעלף אז חבר שלי הביא לי מתכון מושלם להתעלפות... עומדים על הברכיים ומרכינים ראש, נושמים 20 נשימות ארוכות ואחר כך 10 קצרות ולבסוף עוצרים את הנשימה עד שמתעלפים חוזרים להכרה אחרי כ10 שניות בערך או עד שחוזר החמצן למוח

AdShEaTaKoRe

New member
טוב הבנתי... אתה לא צריך...

לחזור על זה מאתיים פעם. פעם אחת מספיקה ולמה לא? מפחד? זה מטורף... אבל אם אתה רוצה משהו חמוד אז ככה... תקח שולחן של בצפר תהפוך אותו ככה שאתה עומד בין הרגליים של השולחן תחפש מקום עם הרבה מדרגות ותבקש מחברים שלך שידחפו עם הרבה תנופה... ואם אתה רוצה עוד משהו אז אתה צריך גבעה בשביל זה... אתה יושב על הקצה של הגבעה עם הפנים לכיוון המדרון - 4 חברים גדולים תופסים אותך או כל 2 תופסים יד אחת או אחד יד אחד רגל וכך הלאה, סופרים עד שלוש ובשלוש כולם מושכים אותך בתנופה רצינית ואתה עף תאמין לי שאתה עף אחי ניסיתי את זה... כמעט שברתי תיד זה טוב...

30על30

New member
באמת מגניב...

אני פעם מצאתי גלשן ברחוב אז הלכתי למדרגות של בית כנסת וגלשתי! עשיתי את זה גם עם שולחן מפורק שהמורה אמרה לי לזרוק בחוץ, אבל בעמידה!

AdShEaTaKoRe

New member
סבבה, תנסה גם את...

מה שאמרתי בקשר ש4 אנשים מעיפים אותך מגבעה..... זה חזק אה ויש לי עוד משהו גם על גבעה... עכשיו שאני אומר גבעה אני לא מתכוון משהו כמו 2 מטר גובה אלא משהו כמו 5 מטר גובה אפילו קצת יותר ועדיף שתהיה כמה שיותר תלולה אבל עדיין אפשרי לעמוד עליה! עכשיו אתה על ראש הגבעה חבר או שני חברים שלך באמצע העליה של הגבעה מכופפים כמו לקפיצת חמור... אתה רץ לכיוון שלהם עד שאתה מגיע אליהם ומביא את הקפיצה של החיים שלך לרוחק ולאורך והם קופצים כשאתה מתחתיהם, ואתה איך להגיד את זה במילים פשוטות - עף עושה 2 סלטות ונוחת טיפה בכאבים

AdShEaTaKoRe

New member
אני שמח שאתה חושב שזה מגניב...

אבל... אתה מדבר מניסיון? או שזה סתם נשמע לך מגניב כי אם לא ניסית אתה חייב לנסותתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!! ומי שרוצה יש לנו בכפר יונה שדה ענק וגבוה של חרציות שפשוט כל יום אנחנו באים לשם ומתחילים לעשות סלטות ולקפוץ וכל מני דברים... ממני תומי "תומאש" ברמן

shayh13

New member
בקשר למתכון להתעלפות....

ניסיתי, זה לא עבד!!!! נראה לי זה סתם שטויות....חבר שלך המציא את המתכון?!

AdShEaTaKoRe

New member
איך זה לא עבד?

עלי זה עבד!!! חבר שלי לא המציא הוא מצא את זה באחד מהפורומים נראה לי בקקטוס...

AdShEaTaKoRe

New member
איך זה לא עבד?

עלי זה עבד!!! חבר שלי לא המציא הוא מצא את זה באחד מהפורומים נראה לי בקקטוס...

AdShEaTaKoRe

New member
וואי אחיייייייי אני מזה מצטער...

טעיתי.............. אני יודע למה זה לא עבד כל מה שאמרתי לך בהתחלה של הקטע של הנשימות שאתה עם הראש בין הברכיים אז זה היה נכון אבל אחרי שאתה מסיים את הנשימות ועוצר את הנשימה אז אתה צריך לעמוד על הרגליים כאשר אתה עוצר את הנשימה ואז זה יעבוד ניסיתי עכשיו

AdShEaTaKoRe

New member
נו ניסית?

עבד?????? אני מקווה שכן אחרת אין לי מושג איך זה לא עבד :) חחח עלי ועל חבר שלי זה עבד

shayh13

New member
כן....ניסיתי, אבל

כנראה שיש לי איזה משהו בגוף שהוא חסין התעלפויות....חחח
סתם. זה לא הולך, נראה לי שאני לא עושה את זה טוב... טוב, אני אנסה עוד כמה פעמים ואם זה ילך, אני מבטיח לכם שאתם תדעו!! שי.

למעלה