מי שרוצה להיות אמא

חבילה

New member
מי שרוצה להיות אמא

לא יכולה להרשות לעצמה כאלו מניפולציות. אמא לא עוזבת. גם כשקשה לה. איך אשען על אמא שעוזבת מידי פעם? קשה.

A-naT

New member
תפסיקו כבר עם ההודעות המפגרות האלה!

למה כתבת את זה פה?! סתם לעשות בעיות? סתם לעשות צרות? אנחנו בכלל מכירות אותך? את בכלל מכירה אותנו שאת מבקרת אותנו ככה?! את מכירה את תגל שאת ככה קוטלת אותה?! לא מקובל עלייך מה שהולך פה?! מצויין! יש לך אמא משלך, תלכי אליה שהיא תטפל בך, ואל תחזרי לפה! למה בכוח להיות מגעילים?! למה לעשות בכוח רע באחד המקומות היחידים שיש בהם רק טוב?! נמאסתם!

תרנגולת

New member
עינתי.. עיזבי..

:) זה אנשים שלא מכירים את הבן אדם המתוק הזה שנקרא תגל.. או שסתם קנאים.. הם יתעופפו מהפורום לאט לאט, כי באמת יהיה להם משעמם כאן. ואם זו מישהי שצריכה תמיכה, אני מעדיפה לדעת שהיא תוכל לקבל אותה כאן למרות שהיא ירתה לכל הכיוונים כשהגיע- כי יש אנשים שזו הדרך שלהם.. עינתי מתוקה, קחי נשיקה- }{

מייק 48

New member
אני מאד רוצה שתישארי כאן...

יעלי מתוקה, מקוה שתישארי איתנו בפורום כי אם לא - אנחנו מאד נחוש בחסרונך !!! אם קשה לך להיות באופן אינטנסיבי - תיכנסי מפעם לפעם, וספרי משהו... הפורום הזה הוא ביתך תמיד !!! אשמח בכל פעם שאראה את שמך... אוהבים אותך כולם, גם אני. מאחל לך יותר ויותר ימים טובים שלך באהבה מייק

A-naT

New member
לא שמת לב..

.. שאני תוקפנית מתמיד היום? אבל כבר עבר.. לא היה רציני

תרנגולת

New member
ברוכה הבאה מתוק/ה..

אם את/ה מפחד/ת שלא יהיה על מי להשען.. אז- זו קבוצת תמיכה, חוץ מאמא גולי (שיש לה *4* בנות בעיקר..) יש כאן המון אחרים שאפשר להשען עליהם, והיא אחת מאיתנו.. גם אמא שלי שלא מהוירטואליה הולכת לעבודה, ואז אני נשענת על כיסאות, חברים ושאר חפצים שמסוגלים לשאת את השומן שלי.. בכל מקרה, אם את/ה צריכ/ה תמיכה, תקבל כאן בשפע.. אם רצית רק לתקוף- חבל לך על הזמן.. כי זה לא כ``כ כיף, ומתישהו זה כבר משעמם. בכל אופן ברוכ/ה הבא/ה לפורום.. תמיכה בשבילך כמו בשביל כולם, יש כאן בשפע. אבל גם תגובות תקיפות בחזרה, על כל פגיעה במישהו/מישהי מהפורום. שבוע טוב, ויום טוב. תרנגולת.

למעלה