מי שרוצה לדעת מה יהיה בסמולוויל..|ה

מי שרוצה לדעת מה יהיה בסמולוויל..|ה

מחר... אז הנה: נער שנמלט מפני רוצח, מזנק מלפני הטנדר של משפחת קנט. הם מטפלים בו ומזמינים אותו לביתם, שם מגלה הנער כוחות על -טבעיים, ומתיידד עם קלארק;אביו של לקס מציע לו לעבור לעיר הגדולה. ממממממממ... נשמע מעניין!!! טוב נחכה קצת... עד מחר.. אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני לא יכולה!! אני כבר לא יכולה לחכות!!! זה נשמע כזה מעניין!!!

lily p

New member
מאיפה הבאת את התקציר הזה? ../images/Emo29.gif

איזה עיוות... "שם הוא מגלה כוחות על טבעיים"?- הם גרמו לזה להשמע כאילו יש קשר בין זה שהוא עבר לשם לבין סמולוויל... והוא לא רוצח! הוא שודד...

lily p

New member
תיקון ../images/Emo29.gif

קשר בין זה שהוא עבר לסמולוויל לבין זה שהוא קיבל את הכוחות...

mgirl

New member
מYES

ראיתי אותו אצלי בTV לפני שעתיים (את התקציר, לא את הפרק)

mishmesh

New member
../images/Emo58.gif מעליי ../images/Emo70.gif

ודרך אגב, התקציר של הפרק כבר מופיע בלוח האירועים...

lily p

New member
אבל תקציר זה לא ספויילר... ../images/Emo29.gif

תקצירים שבעיתונים הם לא ספויילרים, הם רק מתארים בכלליות (ולא בצורה מדוייקת
) מה יהיה בפרק...

mishmesh

New member
הם כן ../images/Emo70.gif

ספוילרים הם קטעי מידע על קטעים שעוד לא שודרו בארץ. זה שעיתונים חצופים (
)0 באים ותוקעים לך בפרצוץ כותרות ענקיות של מה שהולך לקרות לא אומר שזה לא ספוילרים.

lily p

New member
אבל... ../images/Emo29.gif

ספויילר זה אומר הורס, להרוס, ותקציר של פרק לא נחשב כמשהו שהורס... זה עובדה שבאתרים על סדרות מפרידים בין תקצירים לבין ספויילרים... ספויילר זה כאילו שאני אגיד לך שקלארק ולאנה יהיו ביחד (זאת רק דוגמא... אני אף פעם לא נכנסת להודעות עם
, אני פשוט לא רוצה לדעת מה יקרה...). אני לפחות לא מחשיבה דברים כמו "בפרק הבא יהיה איש שמקפיא אנשים" לספויילר...

Phoebe again

New member
זה כן ספוילר... כי יש אנשים שלא

רוצים לדעת מה יקרה בפרק הבא, בין אם זה מכשפה שתקפיא אנשים ובין אם זה שד ממש חתיך ובין אם זה שלאנה תיפול מהאופניים ותשבור את היד...

למעלה