מי שראה.......

sofish7

New member
מי שראה.......

את הסרט "היום שאחרי מחר".. לדעתי ה מה שהולך לקרות לעולם שלנו... אנחנו אשמים..כן כן...בני האדם! אנחנו הורסים את הטבע...אנחנו הורסים הכל!!! =\ זה נורא מרגיז!? מה אתם חושבים... האם אפשר לשנות את כל מה שהרסנו??? איך? ומה הייתם עושים כדי לשנות את הכל!? אני יודעת שזאת שאלה שלא קשורה לפורום אבל מעניין אותי מה דעתכם!!! יום מקסים אוהבת סופי..

StaffordshirE

New member
נו באמת

יש פורום מתאים בשביל זה, לא מספיק 70% מהשירשורים פה בכלל לא קשורים לרוחות ולעולם הבא? אני מצטער אם אני נשמע עצבני/מניאק או משהו אבל זה מתחיל להרגיז כל השירשורים הלא קשורים האלה. רק חבל שאין מנהל/ת ...

sofish7

New member
סבבה...

סתם שאלה פשוט התחילו לדבר על זה אז רק רציתי לדעת מה דעתם.. אבל סבבה..אנשים לא חייבים לענות ..... אני מבינה שהשאלה הזאת לא קשורה לפורום!!!

Darkenes sky

New member
אמממ...

אמממ..אני לא חושבת.. ישנם דברים שאי אפשר לשנות ומצב העולם הוא אחד מהם. בני האדם בחרו כאחד באיזה שביל ילכו, וטיפשותם הוליכה אותם שולל. עכשיו אנחנו משלמים על זה. אין שום קללה בשפת בני האדם שתוכל לתאר את הזוועה שום גינוי, שום קללה, שום רמות שנאה. הגאולה היחידה שלנו זה המוות, אנחנו צריכים לשאת בתוצאות של החרא שבישלנו במו ידינו. והתוצאות הן ייסורי החיים! ויש הרבה! ויתר מידי! אני מחכה למוות שיבוא ויגאל אותי...לא אוהבת לחיות בעולם הזה, אני מתביישת בו! בכל השפות שיש! מתביישת!!! אני לא רואה עצמי כאחד מפה. אני שונאת את העולם הזה בנשמתי, השנאה זורמת בעורקיי! אילו הייתי יכולה...הייתי משמידה את כל מה שנותר בעולם הזה. כי במקרה הזה...אין צדיקים בסדום! לא שאני רואה.

Darkenes sky

New member
לעעעעע....אני מודה בשמה...=)

בגלל זה כתבתי..."האיי" כשזה לא מופנה אליי אני לא כותבת את זה..בדרך כלל... הוו הציניות...<_<

למעלה