מי שעוד לא שמע.

Flashkes

New member
מי שעוד לא שמע.

גילי שווימר נפצעה אתמול אנושות בסביבות 4 בבוקר בצומת דרור, מצבה אנוש ולא יציב. מי שרוצה עוד פרטים שישאל.

dreck

New member
זאת היא?! ../images/Emo2.gif

שמעתי היום בבוקר כשחזרנו מהים... ילדה בת 16 נפצעה קשה בצומת בני דרור. ואז אמרתי לרותם: "זאת בטח מישהי מהשכבה". תני עוד פרטים...

Flashkes

New member
...

היא בבית חולים בלינסון בטיפול נמרץ, עשו לה שני ניתוחים בראש ועצרו את הדימום בבטן. לא מצליחים לייצב את המצב שלה.

dreck

New member
בלינסון?!

גם שלומית שהיא הייתה איתה וגם בחדשות רשום סורוקה... את בטוחה שלא התבלבלת? אגב אפשר לבקר אותה עכשיו?

Flashkes

New member
יכול להיות בעצם, אני לא ממש זוכרת.

והיו שם כבר אנשים, אבל לפי מה שהבנתי, אפשר רק לחכות בחוץ לבקר אותה ממש מרשים רק לאמא שלה.

הדרדרית

New member
חדר טראומה-טיפול נמרץ../images/Emo7.gif

גילי אושפזה בבלינסון ועברה שם שני ניתוחים ואחר כך פונתה לשניידר, בי"ח לילדים הצמוד לבלינסון. תאמינו לי שהם עושים שם את המיטב ויש להם רופאים נפלאים וכל שנותר לנו לקוות הוא לטוב... לא להשבר!

Bitca

New member
לא מנתקים אותה והיא לא מוגדרת כצמח.

הרגע נטע המדב"ית עדכנה אותי והיא אמרה שהיא עדיין מחוסרת הכרה ושהיא מחוברת למכונה. זהו.

הפרטים שידועים לי.....

המדורה הייתה באיזור של מעבר לכביש בצומת.. זה היה בשעה שש בבוקר, שלומית הייתה איתה. היא חצתה את הכביש באור אדום. ו...אתם יודעים היא לא בהכרה, יש לה פגיעת ראש קשה, שמעתי שכמה בנות מהשכבה נסעו לבית חולים, אבא שלה לא בארץ וממתקשה להשיג כרטיס טיסה. כמה שהייתי רוצה להיות אופטימית, המצב נשמע רע אבל עדיף לא לחשוב על זה, מה שנשאר לנו זה להחזיק אצבעות. וגם עוד מישהי מהבצפר מבני דרור (משפחת הררי אם אני לא טועה) התהפכה עם הטרקטורון לפני כמה זמן והובלה לבית חולים, על זה אני בקושי יודעת פרטים. בני דרור מושב מקולל

Bitca

New member
לפי מה שהבנתי היא לא מבני דרור.

היא תלמידה של פרידמן או משהו. יום רע.

Flashkes

New member
גם יודעים

שהיא נפגעה בגזע המוח אם זה אומר למשהו משהו. וגם בוכניק, בעז ומאיה נסעו אבל הם אומרים שאין מה לעשות, פשוט יושבים בחוץ ואין קשר עם הרופאים ואלה..

למעלה