מי שמתחתי אתם יודעים כבר את החוקים... מי שמתחתי אוהב/ת גלידת וניל עוגיות
S shani192 New member 13/1/07 #1 מי שמתחתי אתם יודעים כבר את החוקים... מי שמתחתי אוהב/ת גלידת וניל עוגיות
M michalushK New member 13/1/07 #3 נו ברור ../images/Emo11.gifקסם| כלבים שולטים!!! מי שמתחתי משועמם תחת
M m i c k e y 15 New member 13/1/07 #7 לגמרי אני../images/Emo122.gif../images/Emo186.gif ברגע זה אני צמודה צמודה לתנור חימום שליי אחח...... מי שמתחתיי... כל הזמן גומרים לו את הממתקים בבית!!(כמו אחים\אחיות) *שזה נורא נורא נורא מעצבןןןןן*
לגמרי אני../images/Emo122.gif../images/Emo186.gif ברגע זה אני צמודה צמודה לתנור חימום שליי אחח...... מי שמתחתיי... כל הזמן גומרים לו את הממתקים בבית!!(כמו אחים\אחיות) *שזה נורא נורא נורא מעצבןןןןן*
S shani192 New member 13/1/07 #8 ליי!!! אני שונאת שאחיות שלי נהיות חזירות ופתאום תוך יום הכול נגמררר מי שמתחתי אוהבת לראות סרטים רומנטים
ליי!!! אני שונאת שאחיות שלי נהיות חזירות ופתאום תוך יום הכול נגמררר מי שמתחתי אוהבת לראות סרטים רומנטים
M m i c k e y 15 New member 14/1/07 #10 I AM../images/Emo187.gif מי שמתחתיי יש לה נעליי ואנסססס *כמו שלי יש סופסוף*
T TamirKC New member 14/1/07 #11 לי יש נעלי ואנס משבצות ../images/Emo3.gif שחור-לבן D: ~~ מי שמתחתיי אוהב ציטוס יותר מתפוציפסD:
M m i c k e y 15 New member 15/1/07 #16 להלה../images/Emo187.gif מי שמתחתיי..שומעת עכשיו מוזיקה! ["hope this is the last time cause I never say no yo youuu"....אני בדיוק שומעת FOB]
להלה../images/Emo187.gif מי שמתחתיי..שומעת עכשיו מוזיקה! ["hope this is the last time cause I never say no yo youuu"....אני בדיוק שומעת FOB]
M michalushK New member 15/1/07 #17 באסטד../images/Emo7.gif../images/Emo28.gif מי שמתחתי שנה הבאה בתיכון
M michalushK New member 15/1/07 #18 לא ניסחתי את עצמי נכוןXD../images/Emo28.gif אבל אתן תבינו אתן לא מפגרות נכון?
S ScreamingForSomethin New member 15/1/07 #20 נזכרתי בקליפ של מיס מורדר../images/Emo223.gif למי שמתחתיי יש MTV2