לי מי שמתחתיי אוהב את מישה ברטון
W West Doll New member 22/12/06 #50 ברווווווווור../images/Emo99.gif מי שמתחתיי שונאת את פאריס הילטון כמוני ^.^
P Pushoka New member 22/12/06 #56 לא אני ../images/Emo7.gif מי שמתחתיי... אמממ.... יש לה פלאפון דור 3
T The Next Top Model New member 22/12/06 #57 I WISH../images/Emo70.gif מי שמתחתיי הצביעה למשי במלכת האמבטיה [חחחחחחח הפרסומת בדיוק בצד שמאל]
W West Doll New member 22/12/06 #60 ברור שהצבעתי..לא בא לי שמפו בעין../images/Emo3.gif מי שמתחתיי לא היתה אף פעם ביהוד
P Pushoka New member 22/12/06 #61 אני ../images/Emo9.gif אני עוד יבוא לתלוש לך את העגיל מי שמתחתיי יש לה עגיל באף
M mafins New member 21/12/06 #10 תשתתפי בתחרות וויטמנט כי כל המתמודדות לא רוצות להעלות את הנקודות ליריבות שלהן אז פליז איך אני יכולה להמשיך תחרות מתה ואני מצטטת: "מזה פה אברבנל " אמרה בתאל אחרי שאורי ואני זרקנו עליה שולחן. (סיפור אמיתי ומנופח)
תשתתפי בתחרות וויטמנט כי כל המתמודדות לא רוצות להעלות את הנקודות ליריבות שלהן אז פליז איך אני יכולה להמשיך תחרות מתה ואני מצטטת: "מזה פה אברבנל " אמרה בתאל אחרי שאורי ואני זרקנו עליה שולחן. (סיפור אמיתי ומנופח)
P Pushoka New member 21/12/06 #11 שנחרש יותר מדי ../images/Emo122.gif "מה את פועל??" זה לפחות יותר חדיש