היי. מי שמתחתי פתח את הפריזר היום.
P porky169 New member 9/11/07 #23 אני ומצאתי שם סוס../images/Emo134.gif (הסוס בפריזר אח שלי ) מי שמתחתיי לא ראה השבוע הפיג'מות(נראה לי שתקעתי עכשיו את המשחק)
אני ומצאתי שם סוס../images/Emo134.gif (הסוס בפריזר אח שלי ) מי שמתחתיי לא ראה השבוע הפיג'מות(נראה לי שתקעתי עכשיו את המשחק)
J Jen74 New member 9/11/07 #24 לצערי לא תקעת את המשחק... לא יצא לי השבוע לא יודעת אם זה נחשב, אבל יצא לי לראות את הפתיח של אחד הפרקים אבל ת'כלס, השבוע לא ראיתי הפיג'מות. מי שמתחתיי סוגר עכשיו את האינטרנט והולך לישון מיד אחרי שכותבת את ההודעה שלו...
לצערי לא תקעת את המשחק... לא יצא לי השבוע לא יודעת אם זה נחשב, אבל יצא לי לראות את הפתיח של אחד הפרקים אבל ת'כלס, השבוע לא ראיתי הפיג'מות. מי שמתחתיי סוגר עכשיו את האינטרנט והולך לישון מיד אחרי שכותבת את ההודעה שלו...
ב בובספוג8 New member 9/11/07 #25 אני איך ידעת?../images/Emo6.gifבדיוק באתי לכבות ת'מחשב מי שמתחתי ראה ליאור שליין השבוע
3 3yuval3 New member 9/11/07 #34 אני3@$$! אסנטסנה עוד בננה טמטמטמטמטמם. רפיקי לשלטון. מי שמתחתי בא לו לראות אלאדין ברגע זה
ב בובספוג8 New member 9/11/07 #35 אני מי שמתחתיי רוצה לרשום פספוס בפינת הפיספוסים אבל לא זוכר את שם הפרק שבו הפספוס(כמוני)
3 3yuval3 New member 10/11/07 #40 ../images/Emo13.gif מי שמתחתי מקנח אף ואז מסתכל. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ד דנדוןXD New member 10/11/07 #41 לפני 5 דקותת קינחתי חחח ../images/Emo3.gif מי שמתחתי... מכור ל- GTA 5 8 *_*