מי שמע ? מי מכיר ?

TheAsafs

New member
מי שמע ? מי מכיר ?

בוקר טוב בעקבות אילוצים שלא תלויים בי ( אדר המאנייק
) אני "נאלץ" לחפש אופנוע , כרגע עומדים על הפרק כמעט כל האופנועים בנפחי ה 600 ( חוץ מ ZZR ) והבנדיט 1200 1. אם יש למישהו המלצות, טענות ,מענות וכו´ אני מוכן לשמוע
אני מעדיף משהו סחיר ככה שגם יהיה אפשר למכור אותו אחר כך 2. אם מישהו מכיר מישהו שמחפש למכור אני גם מוכן לשמוע, רק מה , אני מחפש כמו שקלרשו מהגשש אומר "מכונה חדש" , לא אחרי אוברול לא שיפוץ מנוע לא הלחמות שילדה פרמטרים ככה עד 40000 טבין ותקילין
כמה שפחות ידיים וכמה שיותר חדש (שנתון) נראה אותכם
דבר אחרון מי שאומר שאני מכוון גבוהה בדרישות ............. צודק

guysha

New member
מצטרף להמלצה של menimm

CBR 600 ואם תמצא בסכום הזה שנתון יותר גבוה, תרוויח...

הפ הפ הפ..לא כל כך מהר..

חבר´ה..לפני ההמלצות... אולי ASAFS יזכיר לכולם מהו עברו הדו"גי לפני שאתם מפילים עליו מפלצות אספלט..? (האמת היא , שהכונה של כRובי היא להזכיר זאת לגבי גולשים חדשים ולא מוכרים בפורום שדורשים המלצות ולא כלפי ASAFS ספציפית..)

TheAsafs

New member
אז ככה .....

בלי להחשיב קטנועים וכדומה האחרונים היו GPX250 ZZR600 ו DR650 בסדר הזה ויצא לי לרכב על כמה דברים אחרים באמצע אבל לא לתקופות ארוכות המטרה עכשיו זה כביש משהו סימפטי

ilan_k

New member
גם אני מצטרף להמלצה

רק ששנת 95 עולה 39K אני מניח שתוכל למצוא בסביבות ה40 גם 96 ואל תתפשר כי יש מספיק אופנועים בונבונים בשוק (CBRים כמובן) אני נהנה משלי גם מהיכולת הספורטיבית וגם מהיומיומית שבו.

menimm

New member
אסף רוצה אולי VX800 ?

מהתיאור שהוא כתב... לא נראה לי שמשהו אחר ישתלם לו / יספק את מאוואיו.

TheAsafs

New member
ה VX הוא לא בדיוק ה"כוס תה " שלי :-

וכמו שאגר אמר אני לא ממש משתגע על ה F3

Adar

New member
אהה... מדהים איך בסוף כולם מגיעים

לאותה המסקנה
אתמול בפאב, אסף, נירו ואנוכי הגענו בדיוק לאופנוע הזה

FZR600R

New member
FZR600R - אם תמצא , כי בד"כ הם

מלוקקים ושמורים ובעליהם לא ששים להפטר מהם מהר.

אבל עם התקציב שלו..

הוא יכול להרשות לעצמו את הYZF - שהוא בדיוק כמו הFZRR רק יותר טוב.. (כל המינוסים של הFZR תוקנו בדגם הנ"ל עם תוספות שמשפרות עוד יותר את החבילה הסופית..) כRובי שרצה YZF , לא מצא , ורכש בסוף FZR600R..

TheZoomZoom

New member
אז כאן הבעיה, כי קשה מאד אבל קשה

מאד למצוא YZF ואם כבר מוצאים המוכר יבקש מחירון, כלי נדיר וגם מבוקש, שילוב קטלני לקונה פוטנציאלי

syellows

New member
מסכים עם Zoom Zoom

רק לא מזמן חיפסתי בנרות YZF 600 ומצאתי רק אחד שנת 97 שהמוכר ביקש עליו 2000 ש"ח(\?!) מעל המחירון.

למעלה