מי שמע? מי יודע?..

ginger5

New member
את מתכוונת לבדיקת צליאק?

אם זו בדיקת צליאק (רגישות לגלוטן) אז זו בדיקת דם פשוטה. רופא המשפחה יתן לך את ההפניה לבדיקה ותוך כמה ימים יחזרו התוצאות. מחלת צליאק עשויה לפגוע בפוריות וקראתי פעם שגם אם היא רק סמויה זה עשוי להשפיע.

debby12

New member
מנהל
מי אמרה צליאק?

אני אני - אני מלכת הצליאק והליקופן - שני נושאים שבהם אני מגוייסת
. כתבתי על זה פה בפורום בעבר והרבה - אני מאוד ממליצה על בדיקת דם כזאת לכאלה שהן לא מוסברות או שלא מצליחות הרבה זמן מבלי שרואים סיבה של ממש. זו באמת בדיקת דם פשוטה שאפשר לקבל מרופא משפחה ושרופא פוריות טוב וקשוב אמור לשלוח אליה (אלא שרק מעטים עושים כן) במקום לנפח את הראש אני אקשר לשתי הודעות קודמות שלי בנושא שבהן כתבתי הרבה על זה. אופס - יש לי בעיה עם המחשב ולא מצליח לי. מדובר בשתי הודעות ששמתי פה בתאריך 26.8.03 (אפשר לעשות חיפוש מתקדם עם חיתוך של השם שלי והתאריך הזה -- אם מישהי מצליחה שתדביק פה את הקישור). חיפוש באנגלית ברשת יראה לכן על קשר הדוק בין צליאק לבעיות פוריות וגם צרות אחרות בכיוון (כמו הפלות)

debby12

New member
מנהל
או קיי - הינה הקישורים

יש שניים מה 26.8.2003 ואחד מה 31.3.2003 (במידה ופישלתי ולא הצליח לי...) קישור1 קישור2 ועכשיו אפסיק לנג'ס...

יקירתי, לא הספקתי לחזור אלייך במסר

צליאק. בדיקת דם פשוטה. עשיתי אותה לפני שנה לערך, כשהרופא שלי חשב שאולי הבלתי מוסברות שלי תוסבר על ידיה... תוך שלושה ימים היו תוצאות שהכל בסדר. ממליצה לעשות, זה מסביר לעיתים גם הפלות חוזרות וגם אי פריון (נמצא קשר קורלטיבי במחקרים בין משתנים אלו). ושוב חיבוק ענקי ממני,

למעלה