מי שמע ומי יודע?

מי שמע ומי יודע?

שלום לכולם וואאי כמה זמן לא בקרתי בפורום מתוך בחירה להיתנתק קצת מהאוטיזם חחח . בהס בת אקרשטיין בהדסה נעורים. אנחנו עומדים לעשות מהלך דרמתי עוברים מדימונה לאזור מכמורת . אוראל שלי בן 15 ואני מרגישה שהמיסגרת כאן לא מתאימה .אוראל ילד חחח סליחה נער מתקשר ויש לו יכולות להיתקדם יותר לפחות בתחום שהוא חזק בו וזה השירה והנגינה ועוד . בבקשה האירו את עניי מי מכיר מי יוד ע? ואים הגזמתי אוליי יש לכם ילד/ה בבהס הזה ? יש צורך בקוד 57 בנוסף לאוטיזם זה שיש בעיות נפשיות ללא קוד זה לא מקבלים לבהס זה . זה מהלך גדול שחשבנו עלוו כמה שנים . בבקשה עזרו לי . הואץ כותב קורא לא תמיד מבין מה קורא אבל אני מרגישה שהוא מתפספס לי כאן . אודה לכם מאוד אים משהוא מכיר יודע על המסגרת הזו יאיר את עניי

כן בהחלט . שאלתי אים

משהוא יודע על בהס אקשטיין בהדסה נעורים. אבל הבוקר קיבלתי הודעה שאין מקום והמקום מתאים לאספרגסים עים בעיות רגשיות נפשיות וכו . אצל אוראל יש בעיות רגשיות נפשיות אבל אוטיסט אומנם רמה גבוהה אבל עדיין אוטיסט .אשאל שוב באזור מכמורת לשם אנו מתכוננים לעבור מי יודע אם יש מסגרות מתאימות? תודה . עדיין לא סגור המעבר אפשר לשנות יעד מגורים אבל בגדול זה האזור שאנחנו רוצים לגור . ואוליי יש הורים מהאזור שיכולים להמליץ על בהס טוב תודה ויום טוב לך

לדעתי הבעיות הנפשיות

אצל נער על הספקטרום נובעות מעבודה לא נכונה איתו בעבר ובהווה, ולכן המסגרת המתאימה
היא עבודה נכונה במסגרת של אנשים שמכירים את הספקטרום, מסגרות של הפרעות נפשיות לא מכירים את הספקטרום ורק יכולים להחמיר את מצבו הנפשי.
לכן המלצתי היא בית ספר לילדים על הספקטרום שיעבדו איתו נכון.

כן בהחלט . זו הסיבה

שהוא נמצא במסגרת של בהס לרוב של פיגור למעט מספר ילדים אוטיסטים בגילאיים שונים אז התקציב הוא מועט ולא מקבל את המקסימום שצריך . המהפך שאנו עושים בחיינו הוא התקווה שיתקדם .מבלי לפגוע חלילה בצוות המקסים של בהס .אבל לא מתקצבים מספיק את האוטיסטים וזה פוגע בהם . הבן שלי בן 15 ואני חושבת שאים אני לא יעשה את השינוי בגיל זה מה יהיה הלאה?

TikvaBonneh

New member
אני מכירה את צורים בהוד השרון

השאלה אם יש שם מקום. זה בית ספר מאוד מבוקש.

TikvaBonneh

New member
הוא היה בצורים

כבר מיצה.
מכירה הרבה שלומדים שם.
מכירה גם מישהו שהבן שלו לומד באבן חן.

מיצה?

לא היית מרוצה? אחרי המפח נפש מאקשטיין פניתי לאבן חן ושם דווקא כן נתנו לי תיקווה . ספרי לי קצת על המקום והאים הוא מתאים לילדים מתקשרים ? אוראל מתקשר כותב קורא מנגן ושר וגאון מחשבים והמעבר החד מאזור הדרום לאזור השרון זה תקווה למצוא מסגרת שמתאימה ל יכולות שלו . לקדם אותו במה שהוא חזק . היום בבהס לפיגור שהוא נמצא יש רק כמה אוטיסטים בגיליים שונים ולכן התקציב מועט . אשמח אם תקשרי אותי עים אותו אבא בכדי לקבל חוות דעת נוספת תודה .

TikvaBonneh

New member
כן הייתי מרוצה

הוא כבר בן 19 ומיצה את היכולות הלימודיות שלו. הוא עשה בגרות שלוש יחידות באומנות כי הוא מאוד אוהב לצייר, ועוד יחידה אחת של מתמטיקה - וזה ממש הספיק לו. לא היה מסוגל לעשות עוד בגרויות, אז לא היה טעם להשאיר אותו עוד ושיטחן על ריק. איך את רוצה שאקשר אותך עם האבא? רוצה לתת לי את הטלפון שלך? רוצה שאני אתן לך את הטלפון שלו?

dina199

New member
עדיין אוטיסט זה ברור

אבל האם אתם בטוחים שיש לו בעיות נפשיות ?

1דרור ב

New member
תתקשרי למחלקת חינוך מ.א עמק חפר

ותשאלי אם יש כיתה של חינוך מיוחד בגיל של הילד שלך.לא מובנת התפיסה שלך,מה הטעם לגור במכמורת ו לחפש בית
ספר שלא שייך למועצה,הרשויות מחויבות לתושבים שגרים
באותה רשות,וככה גם היחס שתקבלי.אז אם את מתכוונת לגור באזור מסוים קודם כל תפני למחלקת חינוך של אותה
רשות.

צודק באמת היום הבהירה

לי חד וחלק שחבל לי על הזמן. בקשר למגורים במיכמורת זה ההצעת עבודה שקיבלתי במבואות ים ששם גם הבת שלי לומדת . ובננו? יש מקום יותר יפה באזור? חחחחח לפחות אם עושים את המהלך המטלטל הזה שנהנה מהמגורים בקרבת הים .

למעלה