מי שמע ומי ידע

SkyScraper

New member
מי שמע ומי ידע

לפי גלובס (25/04/2004) אושרה בועדה המחוזית תכנית המתאר שלאורך רחוב יגאל אלון בתל אביב, הכוללת, בין היתר בניינים בני 50 קומות. יש למישהו פרטים ? אילוסטרציות יבורכו.

kyle

New member
אילוסטרציות יבורכו.../images/Emo13.gif

פעם ראשונה שאני שומע על זה. עוד תוכנית על בניינים של 50 קומות? נראה לך שזה עוד משהו חלומי או משהו שיש סיכוי שיבנה?

a r u

New member
כן פיתוח מתחם תע"ש

ראיתי את הכתבה הזאת בעיתון המקומון של ת"א (שאגב מחולק בדואר חינם פעם בשבוע) כמו כן ראיתי שם כתבות רבות בנושאים רבים (רובם עלו בפורום) כמו לדוגמא: דברו לא מזמן על מגדל דיסקוט (עד 35 קומות)ושידרוג אזור תחנה מרכזית לגובה (40 קומות אם אני זוכר נכון כי לא שמרתי את העיתונים) כמו כן דיברו על רחוב לאונרדו דה וינצ'י (כנראה ממתחם דרום הקריה) על בניית מבנה מגורים, עשקים ומסחר בגובה של 170 מ' (!) דיברו על כך שמוזר שהצבא לא התנגד למרות שהקומות העליונות משקיפות על בסיס הקריה. כמו כן היתה כתבה על מגדל ליסין (30 קומות), תהליכים משפטיים של תושבי שכונות באזור בבלי נגד יזמים שמתחננים לבנות מגדלי פאר באזור (את YOO כבר בונים כך שלא נראה לי שמתכוונים להם) וכמו כן כתבה על סוחרים של השוק הסיטונאי לזרז את העתקת השוק מת"א ולא להעביר אותו שמקום ביניים (מה שבהמשך יתרום לבנית המגדלים שם), היתה כתבה על 3 מגדלים באיכלוב (מגדלי ליס) בגובה של 25 קומות ובגליון האחרון דברו על מתחם תע"ש שיוכב ממגדלים של עד 50 קומות שהגבוהים היו צמודים לנתיבי אילון ובהמשך המגדלים ילכו ויתנמחו כלפי מזרח עד גובה של 9 קומות בסוף (ואמרו שהפרויקט ישולב איכשהו בפרויקט אמפא בזנס). היו עוד כתבות אני לא זוכר עכשיו ובכלל בזמן האחרון יוצאות כתבות נחמדות על אישורים של פרויקטים שדוברו פה בפורום ועל המגמה לשדרג את ת"א לגובה. עקב ריבוי הכתבות אולי באמת משהו מתחיל לזוזשם בעיריה?

SkyScraper

New member
זאת תכנית מתאר

שכוללת את האיזור שבין שכונת ביצרון במזרח, לרחוב יגאל אלון במערב, דרך השלום בצפון ויצחק שדה בדרום. מגדל אחד יותר מ-50 קומות כבר ידוע לנו שמתוכנן שם במתחם אמפא. השאלה איזה עוד מגדלים מתוכננים.

tapuzo

New member
מגדלי 50 קומות

בנתיים אמפא נשאר היחיד שנבנה בתל אביב. כל השאר זה דיבורים שייצאו לפועל עוד 10 שנים, אם וכאשר יהיה בכלל צורך בהם (וממש אין).

למעלה