מי שמע את השיר.....

מאי01

New member
מי שמע את השיר.....

של קיילי אוסבורן \ פאפא ואט פר´יטצ? ןהשיר של ניקבאק HERO לפסקול של הסרט הניפלא ספדירמן?

חולוני

New member
למה את חושבת שלא שמעו?

אנשים לא מנותקים מהעולם.. וספיידרמן זה חרא סרט.

מאי01

New member
מה הבעיה שלך חולני?

א) רק שאלתי כי לדעתי זה שיר נחמד ב)ספיידרמן זה סרט יפה

PORCUPINE

New member
אני הבנתי...

שהזבלונית בעלת השיער הורוד, נצר משפחת אוזבורן, מוציאה אלבום סולו... מפחיד! כל טמבל מוציא דיסק היום.

Maddy D

New member
מספיקקקקק!! מזה אמור להיות?

קלי היא קצפת חמודה מתוקה ובובונית! לא אסכים שידברו עליה ככה!

Useful Idiot

New member
היא פוסטמה!

אבל ביג טיים! איכס! ראיתי את השיר באמטיווי. גועל. הקאבר רע. היא פשוט לא יודעת לשיר.. מה הקטע? היא לא יכולה לחיות על חשבון אבאל´ה עוד כמה שנים? למזלה היא לא צריכה לשכב עם אנשים כדי להשיג חוזה הקלטות, היא רק צריכה להתחנן קצת לאבא שלה. אוייייי, זה מזעזע!! חרא של קאבר. אין מה לעשות. אולי מוזיקת הרקע טובה יותר, אבל השירה.. אוי.. מזעזע. איכס, במילה אחת.

Maddy D

New member
Noo

היא קצפת ורדרדה ומתוקה. אז הקאבר קצת ... מממ... אבל מוסיקה אהם קאבר לא אומר הרבה על בנאדם מתוק וורוד שכזה קוקי!

Useful Idiot

New member
אותי היא מרגיזה. נורא.

ממתי אני אוהבת קצת ורדרדה ומתוקה? you should know me better! np - tool - jerk off שוב. כן. אני עומדת לשמוע את הדיסק הזה שוב ושוב ושוב, עד שייצא לי מהאוזניים. תרתי משמע.

MadonnaFan

New member
הי הי הי!

פאפא דונ´ט פריצ´ הוא שיר של מדונה. קלי אוסבורן רק חדשה אותו, ובצורה מביכה למדי. אני אישית מאמינה שיש לה בעיות נפשיות כלשהן, אבל עם אבא כמו אוזי אוסבורן...

trancelover

New member
אולי פאפא דונ´ט ריצ´ ?? יענו מגיע..

שיר ענק של מדונה, אחד הפייבוריטים שלי

Julia L

New member
לא, השם הוא פאפא דונ´ט פריצ´

יענו אבא אל תטיף

ƒire

New member
אולי זה מסר לאוזי שיפסיק להטיף לה

לאכול עטלפים ? , יכול להיות ...

Music Man

New member
היא חידשה אותו בצורה יפה

אבל מה תגידי על החידוש של mad´house? (madonna House) האלבום שיצא להם כולו חידושים לשיריה של מדונה בגירסאות יותר קיצביות ובין היתר יש שם חידוש לשיר פאפא דונט פריצ´...

למעלה