מי שמע או מכיר

אילוניק

New member
מי שמע או מכיר

תיק צלילה אטום למים כולל רוכסנים יעני מכניסים חליפה רטובה זורקים התיק על הריפוד של האוטו והריפוד נשאר יבש וכמובן תיק שאפשר לקנות בארץ לא בחו"ל

שין.

New member
לא בדיוק אבל בערך

מדובר בשק אטום אשר משמש בד"כ לשמירה על ציוד יבש בראפטינג\קייאקים. זה מעין שק העשוי יריעת פלסטיק עבה מאוד אם מנגנון קשירה השומר על הציוד אטום מוכרים נדמה לי בלמטייל וחנויות דומות נקרא "SEAL" יש כאלו מספיק גדולים כך שהכל נכנס חוץ מהסנפירים (שגם ככה מתייבשים די מהר) החסרון- המחיר על שק של 40 ליטר רצו ממני 180 ש"ח לי זה נראה קצת מוגזם הכל שאלה של עד כמה אתה ממהר ועד כמה איכותי הריפוד\תא המטען של האוטו

עקרבנון

New member
לדעתי שק של דוגלי/בונזו יכול להתאים

(המזון לכלבים), מגיע בשק מנילון עבה, השקים של 20 ק"ג הם די גדולים, צריך להניח אותם כמובן עם האבזם למעלה, כי ממנו כן ינזול.

shin9

New member
אילוניק,בימבטבע יש בדיוק מה שאתה

צריך , שיכול להכיל את כל הציוד ועוד קצת ,אכן צורתו כקיטבג והוא אטום לחלוטין , שירן מימבטבע/ sepa

אילוניק

New member
שירן כידוע לך

שאני יורד לסבול 4 ימים באילת איך שאשוב אכנס לחנות תודה על המידע

אסף דר

New member
אני לא יודע

אני לא בדיוק יודע על מה עומק קרבי מדבר מאחר והארגזים האטומים שלנו הם הם לא מה שאתה מחפש הם ארגזים כמו של pelican. אבל יש לנו תיק בדיוק כמו שאתה מחפש אטום למים. פרטים ומחיר אתה יכול לקבל ישר ממני,עדיף בפלאפון (אפשר להשיג בקלות בעיקר אם אתה האילת)

למעלה