מי שמעניין אותו אני בפורום אמנות של חובבנים והכנסתי שם פורטרט נוסף.
E elindith New member 3/9/04 #2 תוספת חשובה - בערך בעצם זה לא פורום. זה קומונה. אלוהים יעזור לי אני אפילו לא ממש מבינה את ההבדל בין השניים.
תוספת חשובה - בערך בעצם זה לא פורום. זה קומונה. אלוהים יעזור לי אני אפילו לא ממש מבינה את ההבדל בין השניים.
מ מ א ג ר ט New member 4/9/04 #3 ההבדל: 1. בפונגציות ובגודל 2. כל אחד יכול לפתוח קומונה. אבל לא פורומים 3. יש איזה 4000 קומונות והרבה פחות פורומים (פחות מחצי) 4. וחוץ מזה רוב הקומונות די ריקות, והוקמו לשם פתיחתם-לראות איך זה לנהל...
ההבדל: 1. בפונגציות ובגודל 2. כל אחד יכול לפתוח קומונה. אבל לא פורומים 3. יש איזה 4000 קומונות והרבה פחות פורומים (פחות מחצי) 4. וחוץ מזה רוב הקומונות די ריקות, והוקמו לשם פתיחתם-לראות איך זה לנהל...
מ מ א ג ר ט New member 4/9/04 #5 אני? אני אישית נכנסת כל כמה שעות, אבל אף אחד לא כותב שום דבר חדש, אז אין לי איף להראות את עצמי...
R Rincewind New member 4/9/04 #7 *לא מגיב בהפגנתיות* כתבתי כל כך הרבה הודעות בסוף השבוע הזה שאני מוצא את זה מעליב שאת בכלל צריכה לשאול! ואני רוצה כבר את התמונות ממלדיקט!
*לא מגיב בהפגנתיות* כתבתי כל כך הרבה הודעות בסוף השבוע הזה שאני מוצא את זה מעליב שאת בכלל צריכה לשאול! ואני רוצה כבר את התמונות ממלדיקט!
ק קרניאלה על הבמה New member 5/9/04 #16 אני מנסה לארגן מפגש שנה חדשה אבל אני לא רואה הענות! חבר'ה! מפגש! צליבה! שוקולד מריר!
B brother dooropener New member 5/9/04 #8 אהם נראה שלאנשים יש דבירים יותר מעניינים לעשות ביום שבת מאשר לכתוב בפורום. חס וחלילה נ.ב. סוף סוף מצאתי את הדיסק של הירווס שלוש, כעת נותר למצוא את ארבע.
אהם נראה שלאנשים יש דבירים יותר מעניינים לעשות ביום שבת מאשר לכתוב בפורום. חס וחלילה נ.ב. סוף סוף מצאתי את הדיסק של הירווס שלוש, כעת נותר למצוא את ארבע.
R Rincewind New member 5/9/04 #13 אווו, רציתי לנסות את WORMS 3D שמעתי שלמרות המעבר המזעזע לתלת מימד המשחק עדיין מגניב... בכל אופן לא יצא לי לנסות כי המשחק נורא יקר ואני לא מוריד משחקים מהאינטרנט. OH WELL.
אווו, רציתי לנסות את WORMS 3D שמעתי שלמרות המעבר המזעזע לתלת מימד המשחק עדיין מגניב... בכל אופן לא יצא לי לנסות כי המשחק נורא יקר ואני לא מוריד משחקים מהאינטרנט. OH WELL.
K keynant New member 5/9/04 #15 וורמס 3D מזעזע. הרס של סדרה מצויינת כמעט כמו המעבר של אי הקופעם ל-3D ושל סיימון(שוליית המכשף)