מי שמעליי שחקו אותה
ד דורין 245 מה אחרי New member 25/9/06 #5 ../images/Emo220.gifלמי שמעליי בא למות כי היא זונעת צומי...וחרא של בנאדם... שרבה יותר מדי ם ההורים שלה... ששונאת את עצמה!!! מרגישה עכשיו הכי בודדה שאפשר...
../images/Emo220.gifלמי שמעליי בא למות כי היא זונעת צומי...וחרא של בנאדם... שרבה יותר מדי ם ההורים שלה... ששונאת את עצמה!!! מרגישה עכשיו הכי בודדה שאפשר...
מ מכשפהקטנהזונה New member 25/9/06 #6 ../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif למי שמעליי יש פיצול אישיות נוראי ונראלי שהיא צריכה להיות בבית משוגעיםO_O [ואם את באמת בודדה וכל זה, אבל תדאגי זה יעבור. באמאשלי. רק אל תחתכי את עצמך ]
../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif למי שמעליי יש פיצול אישיות נוראי ונראלי שהיא צריכה להיות בבית משוגעיםO_O [ואם את באמת בודדה וכל זה, אבל תדאגי זה יעבור. באמאשלי. רק אל תחתכי את עצמך ]
ד דורין 245 מה אחרי New member 25/9/06 #7 ../images/Emo220.gifלמי שמעליי א.תודה... ב.תראי איזה חרא בנאדם אני אוף אם היית מכירה אותי קצת יותר מתגובות...והיית יודעת מה נסגר איתי אז היית מבינה הכל...ואת הסיבה לריבים עם ההורים שלי...והסיבה שאני מוציאה עצבים על אנשים שלא עשו לי כלום=/בעעע ג.שוב תודה
../images/Emo220.gifלמי שמעליי א.תודה... ב.תראי איזה חרא בנאדם אני אוף אם היית מכירה אותי קצת יותר מתגובות...והיית יודעת מה נסגר איתי אז היית מבינה הכל...ואת הסיבה לריבים עם ההורים שלי...והסיבה שאני מוציאה עצבים על אנשים שלא עשו לי כלום=/בעעע ג.שוב תודה
Z ziljian 1234 New member 25/9/06 #8 את מי שמעלי אני אוהבת הכי בעולם וכל כך רוצה לראות אותה,שזה לא יתואר...
ד דורין 245 מה אחרי New member 26/9/06 #9 ../images/Emo220.gifלמי שמעליי יש אהבה... ורק שהיא לא מאכזבת...
מ מכשפהקטנהזונה New member 26/9/06 #11 ../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif היא לא, תאמיני לי אני היחידה שיכולה להזדיין עם לוסי בלי שאני אתחנן או שאני אחכה שהיא תתחיל איתי, ואני אפילו לא כוסית! ^^
../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif היא לא, תאמיני לי אני היחידה שיכולה להזדיין עם לוסי בלי שאני אתחנן או שאני אחכה שהיא תתחיל איתי, ואני אפילו לא כוסית! ^^
מ מכשפהקטנהזונה New member 26/9/06 #10 ../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif למי שמעליי אולי אני אבוא לישון אחרי ההופעה תראי, ישלי 3 אפשרויות. דוד שלי, דני או רחוב. או את
../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif למי שמעליי אולי אני אבוא לישון אחרי ההופעה תראי, ישלי 3 אפשרויות. דוד שלי, דני או רחוב. או את