!!!!!!!11111 מעעעעע
B Beautiful Scar New member 12/11/05 #17 ../images/Emo10.gif הוא בטח במקום מסתור על איזה עץ הוא משהו אוי שניה .. התבלבלתי בין חתול לכלב:X חח XD ככה זה עם כל החתולים אבל לך יש פודל
../images/Emo10.gif הוא בטח במקום מסתור על איזה עץ הוא משהו אוי שניה .. התבלבלתי בין חתול לכלב:X חח XD ככה זה עם כל החתולים אבל לך יש פודל
B Beautiful Scar New member 11/11/05 #13 אני ימשיך../images/Emo3.gif ../images/Emo6.gif מי שמתחתי יש לו כדור כזה עם רשת מעליו ושהוא לוחץ על הכדור יוצא כאלו בלונים דרך הרשת מצטערת התלהבתי מהכדור שלי
אני ימשיך../images/Emo3.gif ../images/Emo6.gif מי שמתחתי יש לו כדור כזה עם רשת מעליו ושהוא לוחץ על הכדור יוצא כאלו בלונים דרך הרשת מצטערת התלהבתי מהכדור שלי
B Beautiful Scar New member 12/11/05 #23 אני!!!!!!!!!!../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif ירשתי את זה מאבא שלי^^ הוא מתופף. חח מי שמתחתי אוהב את מיי קימקל רומנס אהבתי אותם פעם אבל אני כבר לא אוהבת פאנק D: וואו הולכת להיות פה רשימה ארוכה XD
אני!!!!!!!!!!../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif ירשתי את זה מאבא שלי^^ הוא מתופף. חח מי שמתחתי אוהב את מיי קימקל רומנס אהבתי אותם פעם אבל אני כבר לא אוהבת פאנק D: וואו הולכת להיות פה רשימה ארוכה XD
L l AdidAs l New member 12/11/05 #24 אניייי :] מי שמתחתיי... הולך לאחת ההופעות הקרובות של יוסלס איי די
D Dorin555 New member 12/11/05 #30 אממ.. נראלי ../images/Emo26.gif ב17.11 (יום חמישי)... שעה 20:00 בבארבי בכפר סבא.
S sapirush1 New member 12/11/05 #31 אהה כפר סבא זה כבר ממש קרוב אני אבדוק מתי יש בתל אביב אולי אני יצליח לשכנע את ההורים שלי שאני ילך שוב
אהה כפר סבא זה כבר ממש קרוב אני אבדוק מתי יש בתל אביב אולי אני יצליח לשכנע את ההורים שלי שאני ילך שוב
S sapirush1 New member 12/11/05 #35 אני כמובן.. אני בודקת את החתימה אז מי שמתחתיי מכיר אחד מהשירים ששם (זאת לא ממש בעיה חח)