מי שמעה מי יודעת????

אשת מים

New member
מי שמעה מי יודעת????

אתמול בוצעה השאיבה. היום התקשרה האחות ביחידה לאמר לי שאין עדין הפריה של הביציות (3 ביציות). והוסיפה שנמתין עד מחר אולי תהיה הפריה מאוחרת .קרה לכן סיפור דומה ? שמעתן משהו כזה ? נואשת ביותר . הצילו!!!

עינת ב6

New member
אשת מים!!!../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

כן חמודה המצב הזה מוכר לי... את אחת מהביציות שלי כבר עמדנו להספיד... ואז יומייים אחרי השאיבה , בצהריים כשהתקשרתי לשאול מה שלום העוברים הודיעו לי שהביצית של החליטה להתעורר לה והתחברה לה עם הזרעון...
אז בהחלט יש תקווה !!!
שולחת המון חיבוקים ומחזיקה המון אצבעות להפריות!!!

I N K A

New member
במקרה הכי גרוע יעשו לך איקסי מאוחר

גם אצלי זה היה ככה, ועשו איקסי יומיים אחרי השאיבה. זה פחות טוב מאשר לעשות אותו מיד, אבל זה לימד אותנו לקח לטיפולים הבאים-איקסי ואינקה חברים טובים :)

hyb

New member
גם אצלי אחרי יום פתאום

"נולדו" להן עוד הפריות שלא היו קודם!!!! מחזיקה לך אצבעות

מם 1971

New member
קרה גם קרה

בטיפול הראשון נשאבו שלוש ביציות כעבור 24 שעות עדיין לא היתה הפרייה מכיוון שהיה יום שישי נאלצתי להמתין במתח היסטרי עד יום א' ובתוך ליבי כבר הספדתי את הטיפול והרגשתי נורא. ביום א' כאשר התקשרתי נמסר לי להגיע להחזרה מכיוון שמחכה לי עוברון בן ארבעה תאים האושר שהרגשתי היה פיצוי נאות לאותו סופשבוע. כאשר התיישבתי אחר כבוד על כיסא הגניקולוג כדי לקבל את העובר שלי, הודיעה הלבורנטית שיש עוד עוברן בן שני תאים... מחזיקה לך אצבעות

ל א ו

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

מוכר ומוכר. לי הודיעו על 2 ביציות שהתחלקו (ואצלי הן מאוד נדירות הגבירות) ואחכ הודיעו שהשלישית גם החליטה להתחלק וזה היה עם איקסי-לא החזירו לי את השלישית כי היא היתה באיכות לא משהו,אבל עדיין היתה חלוקה. הלוואי ויהיו לך בשורות טובות.

אשת מים

New member
הן לא התעוררו .../images/Emo46.gif

תודה לכולכן על החיזוקים . לצערי לא נצפתה כל התאוששות של הביציות . נפגש שוב בפעם הבאה . בהצלחה לכולכן מכל הלב . עוד לא התיאשתי .

פּוֹנְג

New member
אוי אשת מים ../images/Emo24.gif זה ממש מעצבן

בפעם הבאה תתעקשי על איקסי. קחי את החופש הזה במתנה, כי עוד תשעה, עשרה חודשים יהיה לך ילד קטן שיצטרך את כל תשומת הלב שלך.

נועם@בת

New member
אוווף אשת }-: כמה מרגיז

מכאיב ומעצבן
. ברור שאת לא צריכה להתייאש, בפעם הבאה ינסו איקסי ויהיו יופי של הפריות
. נקוהש יהיה גם יופי של ילד.
נועם

עינת ב6

New member
אויש חמודה...../images/Emo24.gif

טוב מאוד וגם אל תתיאשי... פעם הבאה כולנו נחתום על עצומה למען האיקסי...
יהיה בסדר חומד ובינתיים עם כל האכזבה קחי את הזמן לאיזה חופשונת נחמדה...
בהצלחה בסיבוב הבא!

קרה גם קרה...../images/Emo46.gif

וזה הזמן להגיד לכל "המגיבות העלובות" הצעירות וללא בעיות זרע: לא לוותר ולהתעקש על איקסי!!! חוץ מזה, כולנו נמשיך להתפלל עבורכם, שהרי...כל מה שצריך זה רק ביצית אחת שהופרתה והתחלקה(!) בהצלחה! שרון

למעלה