אתמול בוצעה השאיבה. היום התקשרה האחות ביחידה לאמר לי שאין עדין הפריה של הביציות (3 ביציות). והוסיפה שנמתין עד מחר אולי תהיה הפריה מאוחרת .קרה לכן סיפור דומה ? שמעתן משהו כזה ? נואשת ביותר . הצילו!!!
כן חמודה המצב הזה מוכר לי... את אחת מהביציות שלי כבר עמדנו להספיד... ואז יומייים אחרי השאיבה , בצהריים כשהתקשרתי לשאול מה שלום העוברים הודיעו לי שהביצית של החליטה להתעורר לה והתחברה לה עם הזרעון...
בטיפול הראשון נשאבו שלוש ביציות כעבור 24 שעות עדיין לא היתה הפרייה מכיוון שהיה יום שישי נאלצתי להמתין במתח היסטרי עד יום א' ובתוך ליבי כבר הספדתי את הטיפול והרגשתי נורא. ביום א' כאשר התקשרתי נמסר לי להגיע להחזרה מכיוון שמחכה לי עוברון בן ארבעה תאים האושר שהרגשתי היה פיצוי נאות לאותו סופשבוע. כאשר התיישבתי אחר כבוד על כיסא הגניקולוג כדי לקבל את העובר שלי, הודיעה הלבורנטית שיש עוד עוברן בן שני תאים... מחזיקה לך אצבעות
מוכר ומוכר. לי הודיעו על 2 ביציות שהתחלקו (ואצלי הן מאוד נדירות הגבירות) ואחכ הודיעו שהשלישית גם החליטה להתחלק וזה היה עם איקסי-לא החזירו לי את השלישית כי היא היתה באיכות לא משהו,אבל עדיין היתה חלוקה. הלוואי ויהיו לך בשורות טובות.
וזה הזמן להגיד לכל "המגיבות העלובות" הצעירות וללא בעיות זרע: לא לוותר ולהתעקש על איקסי!!! חוץ מזה, כולנו נמשיך להתפלל עבורכם, שהרי...כל מה שצריך זה רק ביצית אחת שהופרתה והתחלקה(!) בהצלחה! שרון