מי שמכם?

מי שמכם?

השו"ע באו"ח סימן ק"ע ממולא בהלכות דרך ארץ איך להתנהג בזמן הארוחה, והשאלה שלי, נגיד שמקובל עלינו הפרשנות המורחבת שחז"ל נתנו לעצמם לפרש פסוקים ואפילו לגזור גזירות במקום שהבינו שצריך לגזור כדי שלא יבואו לאיסור דאורייתא, אבל מי שמכם להגיד לי איך להתנהג? ואם אני לא רוצה להיות מנומס, יש איזה פסוק בתורה שמחייב אותי להיות מנומס? ועוד שאלה על המשנה בבכורות דף מה ע"ב שאומרת "ננס לא ישא ננסת שמא יצא מהם אצבעי, לבן לא ישא לבנה שמא יצא מהם בוהק וכו´" מי שמכם להגיד לי עם מי להתחתן?

adam222

New member
תענית כתיבה (בפורום)

אבל נשאלת השאלה האם כתיבת [...] נחשבת לכתיבה או שמא כמו שבתענית דיבור מתור להפיק צליל גרוני הנשמע כך "נו..." \ "אה..." \ "אוו..."

הסיפורים הכי טובים

מתחילים באמצע התפילה כך: או אוו נו אוי. והכי כיף זה בין נטילת ידיים להמוציא, בשבת, איך אני אוהב למשוך את הזמן ולהתענג על הדיונים הפוריים: נו, נווו או או אהה

גל נעים

New member
אני חושב שחטפו את חייקה!

מאת כתבנו פרופ´ סמ. (מומחה לדיני סקילה,שריפה,הרג וחנק) ------------------------------------------------------ מסיונרים מאגודות שונות להחזרה בתשובה חטפו את חייקה, ע"י פעולות טכנולוגיות עתירות מידע ומסובכות הם הצליחו להכנס ע"י קומפיוטער אל פארום "יויצאים בשאיילה" וכתבו בשמו "..." כתבנו יצר קשר עם החוטפים והם גילו לכתבנו כי חייקה מוחזק במרתפים מעופשים אי שם בעיר במרכז הארץ,כשפיו חסום ע"י מסקנטעייפ עבה מאוד, אות הזיהוי לעובדה שחייקה חי היא המנטרה המקודשת החדשה "..._" עד כאן. בהמשך מבזקי חדשות ועדכונים על מצבו. בחזרה אליכם לאולפן.

גל נעים

New member
אני חושב שחטפו את חייקה!

מאת כתבנו פרופ´ סמ. (מומחה לדיני סקילה,שריפה,הרג וחנק) ------------------------------------------------------ מסיונרים מאגודות שונות להחזרה בתשובה חטפו את חייקה, ע"י פעולות טכנולוגיות עתירות מידע ומסובכות הם הצליחו להכנס ע"י קומפיוטער אל פארום "יויצאים בשאיילה" וכתבו בשמו "..." כתבנו יצר קשר עם החוטפים והם גילו לכתבנו כי חייקה מוחזק במרתפים מעופשים אי שם בעיר במרכז הארץ,כשפיו חסום ע"י מסקנטעייפ עבה מאוד, אות הזיהוי לעובדה שחייקה חי היא המנטרה המקודשת החדשה "..._" עד כאן. בהמשך מבזקי חדשות ועדכונים על מצבו. בחזרה אליכם לאולפן.

זה זמן קסם

זה החלק האהוב עלי בארוחות שבת (הייתי אצלה אחותי בשבועות), אני מחכה לו בכליון עיניים ונהנת מכל רגע. אם כי אחותי משתיקה אותנו כל הזמן. >אאה אאה אואואה אהה אהאו<

תשובת חכם

לדעתי כתיבת [...] עומדת בקריטריון של תענית כתיבה. אם לא עומדת, תעמוד. נשאלת השאלה - מתי מקיימים תענית כתיבה? >ספל חמאה בשיתוף הרבנות האישית<

חיקה

New member
אני חי וקיים בריא ושלם לא חוטף ולא

נחטף לא בשום תענית.תודה על דאגתכם הכנה אני לא יעזוב אותכם לעולם

חיקה

New member
המשך.ולא חוזר בתשובה ללמדנים שבינכם

איך כתוב כל בואה לא ישובון.לכופר תנסה מחר.לא היתי פה מפני הלחץ..

למעלה