מי שמגלה - מלך

Ms UnderstOod

New member
מי שמגלה - מלך

מי שמזהה הכי הרבה מקבל הרבה חום ואהבה בהצלחה [= אני מחפשת בנתיים של הכיתה שלי.. אה ומי שהיה בא/ב/ג/ד2 (לוידעת מאיזה גיל זה) שלא יענה..

glebRa

New member
יאללה:

טל צפריר וטל ויסברוד על הרצפה משמאל. מעליהם הגר לבנברג, לידה מצד ימין מור גרניצקי. מעליהן דלית שבת וגיא פינקוס. מעליהם ליאור פחימה ושירה סלינגרה. ליד שירה ליטל מרגיע. ועכשיו משמאל לימין (מליטל); גיא הרפז, סתו בלאו, ?, ?, אור עקאבי,?. שתי שורות מתחתיהם: ליד מור גרניצקי, בן עופר (לואי), עמרי קפלן, ענת שני,?, עומר כהן. ומתחתיהם: חוץ מטל וטל, זיהיתי את לילך חסון שניה מימין.

NiKi†a

New member
מוסיפה =]

ועכשיו משמאל לימין (מליטל); גיא הרפז, סתו בלאו, נדב איילון, עודד משהו..., אור עקאבי,? ליד מור גרניצקי, בן עופר , עמרי קפלן,שניידי, ענת שני,עדן כהן!, עומר כהן. ומתחתיהם: חוץ מטל וטל, זיהיתי את לילך חסון שניה מימין, לידה עופרי..ואין לי מושג מי השתיים האחרות P:

Ms UnderstOod

New member
בואנה זה אור עגבי

לא עקאבי.. למרות שזה מבוטא ככה
קיצור קה גמני יודעת בערך כמוכם צריך שעופרי או עדן או מישו יבואו להשלים את החסר

טוב אני משלימה לכם

בין סתו לאור (עגבי) זה נדב איילון ועודד רוזנברג ואחרי אור זה מתן רן. בין ענת שני לעורמ כהן זאת עדן כהן. מגיא פינקוס (ימינה) ואחרי האחד שאני לא מזהה זה נעם צלנר, מקסים, בן אלמוזלינוס ותום אזולאי. בשורה הכי למטה (מימין לשמאל) - זמר, לילך חסון, עופרי גרעיני, שימי, טל וטל. וזה לא מכיתה א' בדוק כי בכיתה א' היינו עם מלא אנשים מתל מונד. זה כיתה ב'.

gorooo

New member
אומנם למדנו בתל מונד בכיתה א'

אבל לא למדנו עם ילדי תל מונד.. בנוסף כתוב בתמונה בצד ימין למעלה "עופרי כיתה א 1995".. כך שסביר להניח למרות הכל שזה מכיתה א'.. האחד שאינך מזהה הוא מעין לייזר - אני לא בטוח אם הוא היה מזהה את עצמו אם היינו מראים לו את התמונה...

כן היינו

אני זוכרת שהייתי ב א4 עם בתיו אחת עם ג'ינג'ים ואחד שמנמן שלמדתי איתו גיטרה יותר מאוחר.

glebRa

New member
תראי, תשמעי, תקשיבי...

בתמונה את בלונדה חסרת שיניים. ממש לא כך היום.

glebRa

New member
השורה של דלית, מימין לשמאל:

תום אזולאי, בן אלמוזינוס, מקסים, נעם צלנר, מעיין לייזר. ליד אור עגבי, זה עודד רוזנברג. אז בעצם נשאר הבלונדי מימין למעלה. והבת שיושבת על הרצפה מימין.

למעלה