מי שמבינה בצ'אט....

Eחנה

New member
מי שמבינה בצ'אט....

אני מנסה להיכנס וזה כבר פוווווווווול זמן כותב לי " בכניסה הראשונה הטעינה תערך מספר דקות" עלק רקות!!! אולי שעות!!!!

little bry

New member
ממממממממ...

אולי בגלל שבפעם הראשונה שנכנסת לצ'אט, כשהופיע החלון שאמורים ללחוץ בו yes לחצת לא... אם לא, אז תלכי לפורום תפוז משוב, או כל דבר אחר דשיכול לעזור, ותשאלי שם...
מקווה שעזרתי חחחחחחחחח
ותשתדלי בפעם הבאה לנצל"ש

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifמנצל'שת (../images/Emo58.gif לסרט

ה-3 של הארי פוטר) * * * * * *
יו! 90% מהסרט בכלל לא היה בספר
:
איך הקטע שהרמיוני זרקה אבנים כדי שהארי והאלה ייראו שדמבלדור והאלה באים, זה כזה שיגע אותי ><;;
ו...ו.. איך שהארי ראה את פיטר במפה והלך 'לחפש' אותו, ואז סנייפ ראה אותו וראה את פיסת הנייר, שבעצם הייתי המפה. בספר בכלל בקטע שהארי זורק את כדורי השלג על מאלפוי, אז הגלימה חושפת אות ראשו, ומתי שהוא חוזר לטירה אז סנייפ עושה איתו את ה'שיחה' הזו... בקיצור:
בכל סצינה חדשה שהייתה מצאתי לפחות משהו אחד שלא היה לפי הספר >-<;;
איזה מפחידים הסוהרסנים
הסרט בהחלט קודר ומפחיד יותר... כל הקטע של הספר 'ספר המפלצות המפלצתי' בהחלט די הבהיל אותי... איזה חמוד בקביק
אני רוצה גם בקביק
ודניאל רדקליף בהחלט גדל מהפעם האחרונה שראיתי אותו בסרטים...
אז... זהו פרקתי את מה שרציתי להגיד^______^

Eחנה

New member
גם אני ראיתי!!!!!!!!!!../images/Emo58.gif

ובככל הסוף (מתי שהארי מקבל מסיריוס את המטאטא) אמור להיות די בהתחלה! דפוק!!! וכמעט כולם גדלו..... מאלפוי ופרד וג'ורג' והארי ורון והרמיוני בקיצור כולם חוץ מהמורים.......

נטלי007

New member
נצל"ש חשוב!!!

חזרתי אתמול בשעה 8:30 מטיול שנתי... הלכנו כמו חמורים את הר מירון וחזרה והלכנו המון בעוד מקום עם המון סלעים ושבסוף היו מעיינות חמים שאני לא נכנסתי אליהם בגלל שהיו שם שני חזירי בר גדולים ומכוערים!!
אחרי זה הלכנו לאיזשהו מקום בטבריה והלכנו לבריכות שהיו שם והטבענו אחד תשני במים, ואחר כך היתה לנו ארוחת ברביקיו שלא הייתה משו.. ואחי זה דיסקו מפגר והייתה של ילדה מכוערת שרקדה כל כך מצחיק וכולם חיקו אותה והיאהמשיכה לרקוד יותר מוזר.. חחחחחח.. *יצורה* הלכנו לאוטובוסים וישנו באיזשהו חניוןוהבצפר החוצפן שלנו הוציא ילדה אחת בגלל שהיא התעסקה בפלאפון לישון בחוץ על החצץ ולמזלה כמה בנות קראו לה ב3:00 שתחזור לאוהל וגם תפסו ילד שהיה לו בתיק נפצים וכול מיני שטויות וסיגריות והוא ישן באוהל עם המנהל שלנו *מסכן* למוחורת היינו בהר מירון הלכנו והלכנו וזה לא נגמר (עדיין יש לי סיוטים מזה..)ואחרי זה עלינו אותו.... אחר כך נסענו ללונה גל היינו בבריכות וקצת נשרפתי בכתפיים ומחר אני הולכת לממדיון עם כל הבצפר איזה כיף!!!! מה חדש בפורום???

Number One1

New member
לנו דווקא היה

יום בריכה כזה ששכבת ז' וח' והיה נורא כיף רק שאני מתחילה להשתזף כל הזמן בפנים ותמיד אחרי בריכה הפנים שלי אדומות..... איזה ביאוס! ועוד כששחיתי, נפל לי עגיל זהב שעלה 500 שקל, מצאתי אותו בקרקעית של הבריכה, שמתי אותו בתיק שלי (כי לא היה לי איפה לשים אותו) ועכשיו הוא נעלם!!! אוךךךךךךךךך הלך העגיל.......... טוף חפיף...........

elina002

New member
אוף אני מתה לראות את הסרט הזה אפילו

טרויה לא הגיע לעי ר הלא מפותחת שלי!

נ"ש אתן\ם לא תאמינו מה קרה לי

עכשיו חזרתי מרואפא שניים חצי פרצוף שלי רדום אני לא יכולה אני מרגישה כמו אלוויס עם השפה לממעלה ואני מדברת בסין אוףףףףףףףףףףףף יקח לזה שעה להעלם

karin byrne

New member
יוווו מסכנונה...

לא נורא זה יעבור...חחחחח....גמניהייתי היום אצל רופא שיניים...הלכתי עם אמא שלי וכשחיכיתי לה פתאום המזכירה עושה לי "רוצה לשעות ניקוי שיניים?"(יעני ניקוי אבן)חחח אז עשיתי...על הדרך...

karin byrne

New member
חחחחחחחחח...

כן...האמת שזו הייתי הפעם הראשונה שלי...חחחח...ואמרו לי שצריך כל חצי שנה....בעעעע זה לא כואב או משהו אבל הטעם של המשחה הזאת שעושים את הפוליש או מה שזה לא יהיה פשוט מגעיל...

karin byrne

New member
חחחחח...

אני לא שונאת רופא שיניים...רק ת'טעם המגעיל שיש פה כשיוצאים מהם...יאקקקק...

T u r n e r 1

New member
אתן מספרות לי?

הריח הזה פשוט דוחה אותי. אני חושבת שזה בא מהכפפות גומי שהם חובשים..

karin byrne

New member
לא רק מהכפפות...

נראה לי זה מכל המכשירים האלה שהם משתמשים בהם...בעעעעעעעעעעע....

למעלה