מי שם

SuperGirl82

New member
מי שם../images/Emo35.gif

מצטערת לפתוח שרשור חדש בקשר לזה, השרשור הישן כבר נמצא דיי אחורה בדפים. קראתי את כל מה שכתבתם בנוגע לסיום הפרק האחרון של העונה הראשונה, לגבי מי שנמצא מאחורי הדלת... רק רציתי לומר... שלדעתי זה יהיה וואלס ! כולם נוטים לחשוב שזה יהיה לוגן או דנקן... לדעתי זה יהיה החבר הכי טוב של ורוניקה, שבא לנחם אותה, לעזור לה כשהיא בודדה ואומללה. לא נראה לי שזה הגיוני שזה לוגן, גם בגלל שהם בטח כועסים אחד על השני, וגם בגלל שפעם אחרונה שראו אותו הוא כמעט התאבד בקפיצה מהגשר ולא נשכח שוויבל הגיע לשם...
ודנקן, לא נראה לי שיהיה לו אומץ להגיע אליה ב3 לפנות בוקר ככה פתאום אחרי יותר משנה שהוא התעלם ממנה. הוא כזה חנן...
לדעתי הכותבים יעשו משהו מפתיע ומעפאן כזה, וזה סתם בשביל המתח! מה אתם אומרים?

Lirchu

New member
אני כל כך חשבתי על זה!!!

חחח חשבתי בדיוק ככה!...אבל אני לא יכולה יותר לחשובבבבבבבב אני כבר מתה לעונה השניה!!!!

Nitzan122

New member
לא נראה לי...

דבר ראשון לא נראה לי שלוואלס היה משהו להגיד לה שלא היה יכול לחכות לבוקר... דבר שני אם אמא שלו בבי"ח הוא בטח צריך לשמור על אח שלו... ודבר שלישי לא נראה לי שהכותבים יעשו את זה למעריצים אחרי שהם חיכו כל כך הרבה בשביל לגלות מי זה, לא נראה לכם שזה יהיה די מאכזב אם זה לא יהיה לא לוגן ולא דאנקן?...

irene17

New member
בהחלט

אבל אותי אישית זה יאכזב אם זה יהיה כל אחד שהוא לא לוגן...

לדעתי זה בכלל לא מאכזב,

זאת הבחירה הכי פשוטה.... הוא פשוט חבר כ"כ טוב שלה... לא צריך להסתבך עם התנצלויות והסברים...... נקודת מחשבה טובה מאוד

למעלה