מי שלא שם לב....

בדיוק

עדיף
מאשר

שרשירית

New member
../images/Emo207.gif אחד מרוויח ../images/Emo13.gif השני בוכה ../images/Emo10.gif

התקשרו אלי עכשיו מחברת הביטוח להגיד לי שקיבלתי בטעות פיצויים מוגדלים, קרי: 12,000 ש"ח יותר ממה שצריך. והם צריכים לפנות למקום העבודה הקודם על מנת לקבל את תגובתם בנושא, מכיוון שיש ברשותי כבר כתב שחרור של הפוליסות. אמורים להחזיר לי תשובה, מקווה שבקרוב, אם אני צריכה להחזיר את הכסף או לא. באסה

איזי בת

New member
שרשירית ../images/Emo24.gif

תחשבי חיובי והכל יסתדר.... בנתיים קבלי חיבוק ענק...

רק שיר

New member
מה ז"א בטעות?!

או שמגיע לך או שלא. או שחב' הביטוח עשתה טעות והכניסה לך יותר כסף ? או שמא, מקום העבודה אשם ?..

שרשירית

New member
מקום העבודה אשם

פנו אליהם מחברת הביטוח לבירור ומקום העבודה אמרו ששילמו מה שצריך והוציאו כתב שיחרור. אחרי בדיקה שנייה הבינו שטעו ושילמו יותר. אני פניתי עכשיו אל מקום העבודה בבקשה שיתחשבו במצבי האומלל - רק התגרשתי ואני צריכה את הכסף וכו'. מהנהלת חשבונות אמרו שיעלו את הנושא למנכ"ל באופן חיובי כיוון שהטעות היא שלהם. הבעיה שהכסף עדיין נמצא בפוליסות הביטוח וכדי לקבל אותו אני צריכה שהסוכן ישחרר. אם הכסף היה אצלי אז לא היה להם מה לעשות. נראה מה הם יחליטו. בעיקרון הם טעו והם אמורים לספוג את הטעות. השאלה היא אם יש לי כתב שחרור אבל הכסף עדיין בפוליסות, האם הם יכולים לדרוש אותו?

רק שיר

New member
אני מתעסקת עם כל הנושא הזה לאחרונה

משחררת כספים לכל המפוטרים שלי. אז ככה: אם המעביד הפריש לפוליסת הביטוח שלך את הסכומים אזי הכסף הוא שלך בהסתייגות קלה שכן המעביד אמור לכתוב מכתב לחב' הביטוח שהוא מעביר את הפוליסה על שמך.אחרת לא ניתן לשחרר את הכסף. אך אם הכסף כבר שוחרר והוא אצלך בחשבון, אכן לא ניתן לעשות שום דבר. לדעתי יתנו לך תשובה חיובית,תבכי להם קצת ואף תלכי למקום העבודה הקודם...לדעתי זה יעזור. :)

למעלה