מי שלא שם לב....

ramoni1

New member
מי שלא שם לב....

הבורסה היום בחגיגהההההה 5000 שקל רווח רק היום בקיצור אני מרגיש

ramoni1

New member
ירידות היו

נכון קשה להיתכחש לזה... אבל החוכמה היא לא להפסיד מהקרן אלה מהרווח שכבר קיים. לידע כללי.... יש גם בירידות מניות אשר עולות. ועוד דבר מי שמבין אז: שהבורסה יורדת, יש "שורטים" ויש תעודות סל חברים, אז מי שמבין אפשר להרוויח בבורסה אומנם גם מפסידים אבל בכללי מרווחים!

אז אתה מבין וזה יפה ../images/Emo45.gif

וכשאתה מרוויח, אחר* מפסיד... ולהיפך :) זו מין חוקיות מוזרה שכזו בחיים ולטווח ארוך <כמה שנים> אכן מרוויחים - אבל גם לזה יש כמה חוקים
* לא אני - בכללי.. לי יש עולם רווחים משלי :)

ramoni1

New member
צודק אח שלי

אבל אני קטונתי להיות מהשחקנים הגדולים... השחקנים הגדולים הם הברוקרים של הבנקים

א פרסקי

New member
טעות קטנה אחת

השחקנים הגדולים הם יותר גדולים מהברוקרים השחקנים הגדולים נותנים לך כרגע להנות מרווח יחסי ומהנהירה של כולם לקניות כדי שהם יוכלו למכור לאחר שהם כבר ביצעו 90% מהעליה במניה וכרגע הם מחפשים למכור אותה המניות יעלו חודש ואז יצנחו ורוב "הפשוטים" יפסידו את כספם ככה זה במניות לא יודע אם עברת קורס בשוק ההון אבל אני ממליץ לך

ramoni1

New member
לא מדויק...

מאז שאני בשוק ההון. טפו טפו, חמסה, חמסה יש לי רווחים נעים ביותר אבל כמובן צריך להבין את שוק ההון, במיוחד להיתמחות בניתוך טכני כי השוק הזה גם מסוכן ללא מבינים

ramoni1

New member
אז כך...

אכן אני לומד את שוק ההון. ניתוך טכני < המרצה שלי במיקרה > אייל גורביץ ובנוסף אני מנוי אצל ג'קי ברוך <אם אתה מכיר?

א פרסקי

New member
שמות של אנשים ..

אני לא כל כך מכין בתור ידיד וחבר אני רק מציע לך ואני בטוח שגם המרצים שלך אמרו לך לדעת לא להמר יותר מידי ולבצע השקעות עם סיכון נמוך ולדעת לסמוך רק על עצמך בהצלחה מי יתן ויהיה לי חבר שיתעשר מכל הבורסה הזו...

פרסקי

עשירים יכולים להתעשר עוד יותר מהבורסה - מקסימום יפסידו קצת מעמד הביניים יכול להרוויח, אבל לא להפוך לעשיר... לחילופין יש סיכוי/ן להפסיד גם את סכום ההשקעה הכל עניין של גובה ההשקעה ורמת הסיכון שמוכנים לקחת :) בכל מקרה - עיניים גדולות זה לא בריא ומה שבטוח - העניים תמיד נשארים עניים

ramoni1

New member
פרסקי,במיוחד בשבילך אח שלי

סקירת לילה <אתמול> שלום עקב טעות יצאה סקירת סגירת מסחר למנויים המשולבים בלבד. אני מתנצל ושולח לכם סקירה זו כפי שנשלחה לקראת הסגירה. מדד ת"א 25 קובע היום שיא כל הזמנים חדש ברמת 1227 הנקודות כאשר מצוקת השורטיסטים ניבטת מכל פינה. הם לא תארו לעצמם בריחה כל כך גדולה של המדד מרמת 1200 הנקודות. כזכור, אותם שורטיסטים מכרו מניות בכל פעם שמדד ת"א 25 התקרב לאזור רמת 1200 הנקודות ובפקיעה האחרונה אף גילגלו את השורט שלהם לחודש זה. ככל שהמדד עולה מעלה כך נאלצים אותם שורטיסטים להציג בטחונות או להתכסות על השורט דהיינו לרכוש חזרה את המניות שמכרו במחירים זולים יותר. זה כשלעצמו גורם להכנסת דלק למערכת ומעיף את המדד עוד יותר מעלה עד אשר יפסק הלחץ והמדד יקבע שיא שבו לחץ המוכרים יגבר על לחץ הקונים לפחות באופן זמני. בעוד זמן קצר תתפרסם הסקירה על מדדי חו"ל ושם ניתן לראות ששום דבר מהותי לא קרה וכל מה שמתרחש כרגע בבורסה הישראלית אין לו קשר למה שהתרחש במדדי ארה"ב ביום שישי האחרון. לכל מי שאין בתיק ניירות ערך כיון שפחד או טרם הספיק לרכוש כאלה אני יכול לומר דבר אחד. הזדמנות שניה לכניסה תינתן בכל המניות בלי יוצא מהכלל גם במניות שנתנו היום איתות סולידי אך עלו יותר מידי מקו הפריצה שלהן מה שלא מאפשר לי כניסה כרגע. ברוב המוחלט של המקרים חוזרות המניות לבדוק את קוי הפריצה שלהן ושם אנחנו נמתין לאותן מניות. בנתיים נסתפק במניות שבתיק והן לא מעטות והרווח שלהן הוא בהתאם. לגבי מי שמחזיק תעודות סל בשורט או אופציות פוט שנלקחו כהגנה לתיק אז אתם אומנם לא מרויחים את כל העליה אבל בהחלט מרויחים יפה למרות ההפסד בהגנות אבל אלו כמובן מאפשרות לכם לישון טוב בלילה במיוחד כעת שאיננו יודעים מה יקרה מחר בארה"ב. בהצלחה,

צודק ../images/Emo45.gif

העשירון <אפילו המאיון> העליון הם השחקנים הגדולים והם המושכים בחוטים הברוקרים בסה"כ עושי דברם בצורה זו או אחרת למשקיעים הקטנים נותר רק להתפלל
אני מחר בכותל - לשים פתק עבור מישהו?

רק שיר

New member
שמתי לפני חודשיים

לא יצא כלום
אז החלטתי שבטוח יהיה טוב כח העשייה ולא רק בכח האמונה.

למעלה