מי שלא שומע מפסיד!!

מי שלא שומע מפסיד!!

לחברה של אמא שלי יש חתולים. כל הזמן היא אכילה אותם וליפעמים באה אליה חמוסה לאכול, אבל ממש לפעמים. היא כל הזמן ניסתה ליתפוס אותה ולא הצליחה. רק היום היא הצליחה. היא הביאה לנו אותה רזה. היא בקוושי שקלה. היא ניראת חולה מאוד והיא גם כזאת. מחר אני יביא תמונה שלה. אסור לי לגעת בה כי עם אני עגה בה אני לא יוכל לגעת בנושי שלי. מרוב שהיא חולה. אז בינתיים היא אצליינו.

Sweet Fantasy

New member
נשמע לי קצת הזוי?

חמוסה שבאה לאכול? ז"א חמוסה שברחה? נשמע לי ממש מוזר אבל נו שיהיה יפה לה שהיא הצליחה לשרוד.. והגיוני שהיא תהייה חולה ורזה אם היא בחוץ כמו שאמרתי נדיר שהיא שרדה. היא לא תוקפנית?

לsweet fantasy ערב טוב

זאת אמא של עפרי. הסיפור על החמוסה הזוי ומזעזע אבל אמיתי. החמוסה הזו הגיע לאכול עם חתולי הרחוב באיזור מגורים בנהריה. האשה ששמה לב אליה היתקשרה אלי לפני כ3 שבועות . הצענו לה לנסות וללכוד את החמוסה אבל אז היא נעלמה. היום בבוקר היא הצליחה. ולמה? החמוסה פשוט מחוסלת. כולה עור ועצמות, מפוצצת בפרעושים ופצעים, ציפורניים עם סיבוב כמעט שלם ואפטית למדי. הלב נקרא לנו. בנתיים עם מזרק קטן היא מקבלת נוזלים ו-ad שזה אוכל מרוכז לחיות במצב כזה. אני לא נותנת לעפרי לגעת בה כי אני פוחדת שאם החמוסה חולה אז נושי תידבק. כן, היינו אצל וטרינר- אבא של עפרי הוא כזה. תתפללו בשבילה שהיא תשרוד, ותיזכה לחיים טובים יותר מאלה שהיו לה בין פחי הזבל ובקור בחוץ. סיפור מזעזע אבל!!! לעולם, לעולם לא לאפשר לחמוסון קטנטון לברוח. הוא לא יסרוד את העולם בחוץ. תשמרו טוב טוב על האוצר שלכם.

zulli

New member
שיהיה לכם המון הצלחה

מקווה שתצליחו לשקם אותה. ביזיון איך שאנשים מתנהגים עם בע"ח שלהם בארץ. צריך להעביר אנשים בדיקה לפני שנותנים להם לגדל בע"ח! הרבה אנשים פשוט נבלות!!! עצוב

mikonww

New member
מקווה לשמוע חדשות טובות בעתיד

השמח לשמוע המשך קורות חיים בעתיד בדבר החמוסה ומצבה

Sweet Fantasy

New member
כל הכבוד לכם, ממש נס חנוכה ../images/Emo16.gif

אני מקווה שהחמוסה תשרוד ומאחלת לכם ולחמוסה הרבה בריאות, אנשים טובים

gilky

New member
תעשו את כל המאמצים לשקם אותה

אם צריך עזרה אנחנו מוכנים לכל עזרה שהיא.... כואב הלב.....

Lovable Stray

New member
אתם בטוחים שזאת חמוסה?

נעלם לנו חמוס זכר מסורס בצבע סייבל כהה מאוד לפני מספר חודשים באיזור הקריות. אני יודעת שהסיכוי הוא אפסי אבל בכל זאת...

זה זכר.

אני בהתחלה היתעקשתי שזה חמוס ואמרו לי שהוא חמוסה. אבל בסוף גילינו שהוא חמוס.

Lovable Stray

New member
מה צבע האף שלו?

הוא דומה אפילו במעורפל לחמוס הזה ---> פעם הוא ענה לשם "צ'יף", אבל לא תמיד. אחד הניבים בלסת העליונה שבור קצת (ממש הקצה, אני לא זוכרת איזה מהם)

Lovable Stray

New member
כן, יחסית.

אבל זה באיזור הצפון... לא רוצה לשלול כי דברים מוזרים קוראים ולכי תדעי. יש לנו מלא ילדים ליד הבית ואני יודעת שאם הם היו מוצאים אותו, הם היו יכולים לקחת ולעשות איתו מה שבא להם כולל לשחק ואז לזרוק השד יודע איפה
אני יודעת שאין סיכוי כמעט שזה הוא אבל בכל זאת...

דיי

אבל חמוסים ניראה לי יכולים להגיע מהכריות לנהריה. הם חזקים הם הולכים לאורך כל הדרך, פה ושם גם יש אנשים שנותנים אוכל לחתולים (קטלי) והחמוס אוכל וכם יש מי גשם ושלוליות שהוא יכל לישתות מהם.

Sweet Fantasy

New member
אוי ../images/Emo7.gif

הוא לא הצליח להחזיק מעמד???
חבל דווקא חשבתי שיקרה נס אם הוא הצליח לשרוד עד עכשיו, בכל מקרה כל הכבוד לכם על שניסיתם ו
לחמוס..

למעלה