מי שלא יודע,,,

עינת43

New member
מי שלא יודע,,,

שמייקל הופיע בארץ ב93 בסיבוב מסוכן אז הוא רקד את השיר dangerous ושר אותו חי בפעם הראשונה,,,אני זוכר לא היתה שם הרבה תאורה בבמה אבל הורידו מין מסכון קטן בבמה ורקדה שם בחורה בצללית (כמו בפושע חלקלק") אני לא ישכח אייך שהגעתי לשם עם הבגדים של בילי גין שקניתי בלוס אנגלס (יש שם חנות שמוחרים בגדים של מפורסמים ובין היתר היה גם של מייקל חנות מהממת לא יכולתי לעזוב כמעט כול בגד שלו אפשרי היה שם) וניגש אליי הצלם שלו והתחיל לצלם אותי ליפניי שהתחילה ההופעה ואז אימא שלי שאלה אותו מאיזה עיתון הוא והוא ענה לה באנגלית שהוא הצלם של מייקל היום אני מצטער שלא היה לי שכל לבקש מימנו שיפגיש אותי אם מייקל ההיתי בן 13 ומאוד חיקתי למופע טוב לפחות מייקל ראה תמונות שלי זה בטוח,,,,,,בייי

Marty McFly

New member
אני גם הייתי בהופעה...

אבל הייתי בן 7, ככה שבקושי ידעתי איך קוראים לי... אבל אני זוכר שממש נהניתי... עד שנרדמתי... חח בכל זאת ילד קטן... תגיד, למה אתה לא עושה נקודות, רק פסיקים?? ולא צריך לסיים כל הודעה ב"ביי"... לא יודע, סתם שואל...

shourka

New member
אתה הייתה בהופעה? בגיל 7?

אני לא מאמין, מה יש לך לחפש שם?

shourka

New member
אבל מה הקשר?

הייתה בגיל 7 ובכלל בטח לא ידעת מה זה מוזיקה ובטח לא ידעת מי האיש הזה ממש אולי ראית אותו בטלויזה אבל לא הערצתה אותו כי אי אפשר להעריץ אף אחד בגיל 7! ולהיות ילד בן 7 בהופעה של מייקל ג´קסון זה לא ממש נראה לי הגיוני - כי מה אתה כבר מבין מהחיים... סליחה מראש אם אני טועה.

i love MJ

New member
זה קשור...

כשהייתי קטנה הערצתי אותו... בגלל שהוא הזמר היחיד שהכרתי... ודווקה אהבתי את המוסיקה שלו...

Marty McFly

New member
בטח שהערצתי אותו!!

תמיד הקשבתי לו, וניסיתי לחקות ביצועים שלו (הליכת ירח וכד´) עם חברים שלי אחרים שאהבו אותו. ובטח שידעתי מי הוא, ובטח שאהבתי ת´שירים שלו והקשבתי לו. מאוד התרגשתי מההופעה, ואני זוכר את הכתבה אפילו בידיעות אחרונות שהוא הגיע לארץ... ככה שתמיד הערצתי אותו!! אז בבקשה, אל תגיד לי שלא...

shourka

New member
טוב בסדר..

טוב בסדר אני מאמין לך סבבבבבבבבבההה

KING OF POP

New member
כולנו גדלנו על מייקל

דבר מעניין הוא שהרבה אנשים בילדותם זוכרים טוב מאוד את הערצתם ואת השירים של מייקל, כך גם אני. כנראה הוא היה האדם הכי מפורסם לפני 10 שנים ככה. כלומר ברור שהוא היה.

למעלה