מי שלא זכה

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
מי שלא זכה

מי לדעתכם המתאבק הכי טוב שמעולם לא זכה באליפות (הראשית)? דעתי: 1. אוון הארט ז"ל. 2. טד דיביאסי (אני לא בטוח שהוא זכה) 3. סקוט הול. 4. (היו לי עוד אבל אני לא זוכר כרגע)

Crossface

New member
בלי ספק

אוון הארט, הוא היה אמור לקבל אץ הדחיפה הגדולה שלו אחרי שברט עזב, אבל לדעתי וינס דפק גם אותו, אני לא חושב שיש פה אחד שלא יסכים שאוון היה צריך לעמוד ראש בראש מול מייקלס וגם בשלב מסויים לקחת אליפות (אפילו ממייקלס) הייתי מוסיף לשאלה גם לא רק מי לא זכה אלא גם לא יזכה כי למשל בנואה לא זכה, אבל הוא עוד יזכה עוד מתאבקים שהיו צריכים להיות אלופים בריטיש בולדוג רודי פיפר (לא סגור על זה שהוא לא היה) ג´ף ג´ארט אולי אפילו IRS

Frostey

New member
און,סטורם,בנואה,רוב ואן דאם...

לפייפר,בולדוג,ג´ארט ובטח שלIRS לא מגיע!

hirshfe

New member
הרשימה שלי

אכן כל השמות שהזכרו לא זכו בתואר העולמי של ה-WWF. אלא אםכן אתה סופר לדיבאסי את השתי שניות שהיו לו כאלוף אחרי שאנדרה דה גיינט נתן לו את תואר שלו, לאחר שאנדרה ניצא את הוגן.
קריוז לגבי פייפר, בביוגרפיה שלו פייפר טוען, שמיעוט התארים שלו בקרירה (סך הכל שלושה או ארבע בכל הארגונים יחד), פייפר אמר זאת לארח שזכה באליפת NWA, אם אינני טועה. יום אחרי זה, התיק היה כבד יותר בחמישה קילו, המשוכרת נשארה אותה משכורת מחורבנת, ואני עדיין הייתי רעב. אז החלטתי שאנני רוצה יותר להיות אלוף. נקודה למחשבה
בכל מקרה, הרשימה שלי לא תכולל אנשים שיכול להיות שעוד יהיה להם תואר, ואני מאמין שיהיה כמו בנאוה או ואן דם. 1) אואן הרט 2) דיבאסי 3) פייפר (למרות התגדותו) 4) ויידר (הכוונה רק לתואר של ה-WWF) יש בטוח עוד שמות

Sid

New member
5 הראשונים שלי

1)סקוט הול 2)רודי פייפר 3)קן שמרוק 4)אוון הארט 5)טד דיביאסי

DDN

New member
תחשיבו גם את WCW

ג´ף ג´ארט כן היה שם האלוף. וגם כריס בנואה (ל24 שעות) בכל מקרה, נזכרתי באחד שבגללו חשבתי בכלל על השאלה הזאת: באם באם ביגלו. ולIRS לפחות הגיע תואר כלשהו (הוא לא זכה בכלום חוץ מתואר זוגות)

למעלה