מי שלא בא,הפסיד !

מי שלא בא,הפסיד !

מי שלא הגיע אתמול לסדנא ללימוד ריקודי זוגות של ירון מישר בבית הצנחן ברמת גן,הפסיד חויה של הרקדה המשלבת הן חויה לימודית כאשר ההדרכה נעשית בצורה ברורה ,שיטתית וקליטה והן חויה של זוגות הרוקדים ביחד ברצף של כשעתיים וחצי ריקודי זוגות מהיפים שנוצרו, שחלקם נרקד רק לעיתים רחוקות בהרקדות השוטפות . מומלץ בחום ! ולתשומת לב הבנות : שלושה גברים איכותיים נשארו אתמול ללא בנות זוג ! וזה נדיר . . .

כבר אמרתי כאן בעבר...

שירון הוא אחד המלמדים המעולים ביותר שנתקלתי בהם בימי ריקודי
- ולכן איני מתפלאה מהחוויה הלימודית שעברת בסדנא.

sri55

New member
../images/Emo45.gifהרקדה אמש אצל ירון מישר

מיכל , אכן תיאור מדוייק! סדנה שהופכת משבוע לשבוע להנאה צרופה. ממליצה במיוחד לכן, הבנות ,לבוא ולחטוף....

נכון שהסדנא בבית הצנחן מצויינת

ועונה על דרישות של רוקדים רבים שלא רקדו או לא למדו ריקודים בצורה טובה מלפני כ-7-10 שנים ויותר. לסדנא זו שמתחילה ב-9:30 באים גברים יותר מאשר נשים. אתמול אני ועוד שניים לפחות היינו חייבים לעזוב ולחזור הביתה מחוסר בנות שיודעות לרקוד לפחות ברמת בינוניים. הכי טוב להגיע מצויידים עם בני/ות זוג. גם הרקדת המתחילים מצעד ראשון היתה ממש מצויינת ומתאימה לכל אחד שלא למד ריקודי עם מימיו. ירון מסביר בצורה יסודית ובסבלנות רבה כל ריקוד וכל צעד.

eve88

New member
מתחילים...

איפה אפשר ללמוד ריקודי עם...מעגלים...מרמת מתחילים?

sri55

New member
את מוזמנת

לחוג של ירון מישר. ראי פרטים על החוג בעמוד הפתיחה של אתר רוקדים.

latina56

New member
אפשר פרטים ? שעות ? כתובת

ואם אפשר "דוגמית" של ריקודי מתחילים ומתקדמית כדי שאדע להתאים את עצמי תודה ושבת שלום לכולם

את לא צריכה דוגמית.זה מתאים לכל

אדם שמהלך על רגליו,שומע ,רואה ומוח רגיל. תבואי ותהיי מרוצה.

ריקודי המתחילים שנלמדו

עד כה: לא אהבתי די, הורה נרקודה, הורה חדרה, הורה מדורה, צדיק כתמר, קריטיקוס סירטוס, בלדה למעיין. בזוגות: צ'רלסטון רח' ה-12 וסלטי דוג רג. לגבי סדנת הזוגות - הנה הקישור למה שכתבתי בעבר עם שמות הריקודים שנרקדים. מאז כמובן שנוספו עוד, כמו צומת הדרכים, רמז, מחשבות ועוד. בקישור מצויין גם החוג של הילה באותו מקום ביום שני וגם יהיה בחוג שלה מפגש פורמים בקרוב. פרטים ישנם בפורום שלנו.

מיכל ,האם את יכולה ../images/Emo62.gif

לפרט איזה ריקודים נלמדו ומה נרקד שם במסגרת "לעיתים רחוקות " שאת מציינת. מסתמנת אפשרות שאגיע בפעם הבאה. תודה

דוגמאות לריקודים:

נעמה,על צומת הדרכים,ירדנה,קיץ על העיר,כיוון שאין לדעת,עד סוף העולם,מחשבות,חכי עוד רגע,ניגון עתיק ועוד רבים וטובים...

אאל"ט אז מחשבות הוא ריקוד

חדש מאוד ביחס לשאר הריקודים שמיכל הזכירה. ותקנו אותי אם אני טועה...

אבישג10

New member
מחשבות אכן חדש מאד

וד"ש לירון ממני!!! חבל שאני לא יכולה לראות אותך מלמד, ירון. אולי בהזדמנות. להתראות במעגל

כאמור "מחשבות " הוא ריקוד זוגות חדש

של ירון בן שמחון. בדרך כלל ירון מישר לא מלמד ריקודים חדשים. אני מניח שהוא התייאש מההצפה בריקודים החדשים, אבל בכל זאת כנראה שירון מישר למד את הריקוד מחשבות מהיוצר ירון בן שמחון כאשר הוא הדגים אותו במחנה "הילולים" בארצות-הברית, כאשר הם היו ביחד

nuni

New member
ירון מלמד מהר מידי

ההרקדה היתה נחמדה מאוד. הלמידה מהירה מידי לטעמי. מי שלא מכיר את הריקוד בכלל, לא יכול לזכור מהדגמה אחת או שתיים.

את המתחילים ירון מלמד לאט מאד

ובסבלנות רבה. חוזר ומלמד עוד פעם ועוד פעם , עד שכולם לומדים היטב. ובמיוחד הוא חוזר על הריקודים ,כאשר מתווספים רוקדים חדשים.

לאט מידי או מהר מידי

זה עניין של זווית ראיה. מזכיר לי את הסיפור על הפולניה שבאה לרופא ואומרת : "דוקטור... כשאני עושה סקס... פעם קר לי מידי, פעם חם לי מידי. מתעניין הרופא : מתי את עושה סקס ? עונה לו :.. "דוקטור.. פעמיים בשנה... פעם באוגוסט
ופעם בינואר
.

משהא

New member
דובלה ידידי עוד אחת לשבת - ממני

פולניה שבעלה היה במצב קשה ביותר, באה למיון בבית החולים. לאחר מספר שעות שבעלה עבר בהן את כל הבדיקות האפשרויות התבקש החולה לחכות בחוץ. הרופא מזמין את הפולניה לחדרו ומסביר לה. "כל הבדיקות מצביעות אל כך שמקור הבעיה היא חוסר טיפול אנושי ודיכוי של שנים. המשך מצב זה אינו נותן לבעלך סיכוי לחיות עוד זמן רב. את יכולה ללא קושי להציל אותו!! כל שעליך לעשות הוא- להאיר לו פנים, לבשל לו את האוכל שהוא אוהב, לאפשר לו עצמאות ובחירה בעיסוקיו, לא לדכא אותו ושיעשה מה שטוב לו. ואם תתני לו גם קצת אהבה אני מבטיח לך שתוך כמה חודשים הוא מבריא לחלוטין ויהיה כמו חדש!!! הפולניה האזינה בקשב רב ויצאה מהחדר. בדרכם החוצה שואל הבעל, "מה אמר לך הרופא" ?? הרופא אמר בקיצור ש-"אתה הולך למות", ענתה הפולניה. ריקודים שמחים ושבת שלום אורי גבעוני

למעלה