מי שלא בא הפסיד

BlogTV Police20

New member
מי שלא בא הפסיד

איל תודה על כל האירגון וההשקעה היה ממש כיף לפגוש את כולכם
סופ"ש טוב לכולם

BlogTV Police30

New member
../images/Emo140.gif

היה מדהים תודה לאיל על האירגון ועל הכל נשארו שיפודים?אני רעבה

BlogTV Police16

New member
היה אחלה מפגש תודה איל.

וחכו חכו אני עוד יקח אליפות אני מתחיל להתאמן :)

BlogTV Police41

New member
שבת שלום לכולם|באולינג| |עזרא ובניו|

אז מי ניצח? מי אלוף הבאולינג הבלתי מעורער?

BlogTV Police49

New member
תודה איל ..תמסור בתפוז שמותר להם יותר ...

מי שהגיע נהנה בגדול ומי שרק חשב להגיע שיחכה לפעם הבאה ...כל מילה נוספת מיותרת ...גם כל שיפוד פרגית נוסף מיותר
יוסי כשאתה פותח ליגה אל תשכח את המאסטרו :)

BlogTV Police46

New member
ימשועממים לא יכלתם לחכות לבוקר מה זה השעות

הללו לא יכולתם לחכות לבוקר אני מאוד נהניתי היה כייף לראות את כולם והיה שמח איל תודה על הכול היה טוב חבל שזה פעם ב.....................אוהב את כולכם
ושתהיה שבת שלום לכולנו

BlogTV Police10

New member
../images/Emo24.gif היה פצצה , תודה לתפוז ואיל , אתה מלך

תודה על ההשקעה , שיחקת אותה

BlogTV Police32

New member
היה בהחלט נפלא ../images/Emo24.gif

שמחתי לראות את כולכם כל הכבוד על הארגון איל יאלה מתי טבריה??? שתהיה שבת קסומה

BlogTV Police14

New member
היה מאוד כיף ../images/Emo24.gif

איל קבל פירגון על האירגון <חרוז>
ואל תשכחו למי יש מדליה כן ?

BlogTV Police14

New member
דיברתי עלי יא נידחף ../images/Emo6.gif

אני אני אני אני קיבלתי מדליה !!!!! תודות לצחי
<ששש... לא לגלות>

syrus

New member
סיכום שלי

היי חברים, היה חשוב לי להגיד לכם את זה בהזדמנות הראשונה שאני רואה מחשב (לקח לי קצת זמן לראות מחשב... מה לעשות? חייו של סטודנט שחוזר הביתה ביום שישי ב16:30
) אז הנה הסיכום שלי לערב המוצלח: ראשית, אני רוצה להגיד לכם שאני ממש נהניתי ובאמת שהיה כיף לראות את כל מי שהגיע. וכל הכבוד לזוכים בבאולינג (לי אישית הלכו הידיים כבר במשחק הראשון). נאור... סחטיין על המקום הראשון
(ולהוכחה צירפתי לכם את הטבלה של הגמר). דבר שני, באמת שהיה משמח לראות את הגיבוש שלכם. בעיקר של קבוצת ה"יהודים"? (אני לא טועה בשם?) שעשתה יותר רעש מאשר לשחק, אבל בהחלט הניבה תוצאות יפות, וגם כמובן לחבורה שלא שיחקה, אבל בכל זאת ירדו קצת לשטח (למגרשים) להרגיש את האווירה ולעודד את האחרים. תמונות - יצאו אחלה תמונות! אני אשלח לכל אחד את התמונה שלו בלבד (יצאו איזה 250 תמונות...). מי שרוצה כמובן, שישלח לי מייל ואני אשיב לו בצירוף התמונות שלו (המייל שלי [email protected]) לגבי טבריה, כמו שהרבה מכם רוצים, וכפי שהיה שנה שעברה, אני חושב שעכשיו זאת אחלה תקופה ובהחלט אפשר לארגן איזה טיול אוהלים לטבריה (מי לוקח על עצמו את האירגון?
) - אני אשמח לסייע כמה שאפשר. דבר אחרון - אני רוצה להודות כמובן גם לגיא אליאב, שכמו בכל שנה, מאפשר לנו לערוך מיפגשים מטעם תפוז כתודה על תרומתכם ועשייתכם עבור הצ'אטים והבלוגTV.
מחכה לראות אתכם שוב, בהזדמנות הבאה - יישר כח! שלכם, איל

BlogTV Police9

New member
איזה כייף לראות שנהנתם ../images/Emo3.gif

וואלה עושה טוב ... כל הכבוד נאור .. סוף סוף אני רואה תוצאות בקשר למה שלימדתי אותך

BlogTV Police11

New member
../images/Emo51.gif על ערב מהנה.

שמחתי לראות שוב את הותיקים ולהכיר את החדשים. תודה לאיל ותפוז שגמרו לי על הדיאטה. 3 חודשים לא אכלתי כל כך הרבה. ובסוף המשחק הייתי משוכנע שעוד זריקת כדור אחת והיד עפה לי יחד עם הכדור. פעם שניה בחיי שאני משחק באולינג - הפעם הקודמת היתה עוד לפני שרובכם נולדתם. מקווה לעוד מפגשים בקרוב.
לכולכם.

BlogTV Police27

New member
היה כף../images/Emo86.gif

אני שחקתי פעם ראשונה בחיים ורק בשביל זה כבר היה כדאי להגיע

syrus

New member
חחחחח אלדד - הרגת אותי

אבל הכי חשוב שנהנית

BlogTV Police40

New member
היה לי כיףףףף לראות את כולםםם

את רובכם בפעם הראשונה ואני חייב לציין שכולם ממש מקסימים חבל שלא יכולתי להשאר עוד אבל מבטיח פעם הבאה!!!

למעלה