סיכום שלי
היי חברים, היה חשוב לי להגיד לכם את זה בהזדמנות הראשונה שאני רואה מחשב (לקח לי קצת זמן לראות מחשב... מה לעשות? חייו של סטודנט שחוזר הביתה ביום שישי ב16:30
) אז הנה הסיכום שלי לערב המוצלח: ראשית, אני רוצה להגיד לכם שאני ממש נהניתי ובאמת שהיה כיף לראות את כל מי שהגיע. וכל הכבוד לזוכים בבאולינג (לי אישית הלכו הידיים כבר במשחק הראשון). נאור... סחטיין על
המקום הראשון
(ולהוכחה צירפתי לכם את הטבלה של הגמר). דבר שני, באמת שהיה משמח לראות את הגיבוש שלכם. בעיקר של קבוצת ה"יהודים"? (אני לא טועה בשם?) שעשתה יותר רעש מאשר לשחק, אבל בהחלט הניבה תוצאות יפות, וגם כמובן לחבורה שלא שיחקה, אבל בכל זאת ירדו קצת לשטח (למגרשים) להרגיש את האווירה ולעודד את האחרים.
תמונות - יצאו אחלה תמונות! אני אשלח לכל אחד את התמונה שלו בלבד (יצאו איזה 250 תמונות...). מי שרוצה כמובן, שישלח לי מייל ואני אשיב לו בצירוף התמונות שלו (המייל שלי
[email protected]) לגבי
טבריה, כמו שהרבה מכם רוצים, וכפי שהיה שנה שעברה, אני חושב שעכשיו זאת אחלה תקופה ובהחלט אפשר לארגן איזה טיול אוהלים לטבריה (מי לוקח על עצמו את האירגון?
) - אני אשמח לסייע כמה שאפשר. דבר אחרון - אני רוצה להודות כמובן גם לגיא אליאב, שכמו בכל שנה, מאפשר לנו לערוך מיפגשים מטעם תפוז כתודה על תרומתכם ועשייתכם עבור הצ'אטים והבלוגTV.
מחכה לראות אתכם שוב, בהזדמנות הבאה - יישר כח! שלכם, איל